Infopol XPO, 2-4 april 2019

Bavak Security Group is van 2 tot 4 april met een stand aanwezig op de INFOPOL XPO in Kortrijk België. Bavak is een toonaangevende en wereldwijde leverancier van veilige oplossingen voor perimeterbeveiliging.

Om vitale infrastructuren te beveiligen, is een volledig geïntegreerde aanpak vereist. Dit is de leidende beveiliging filosofie van de Bavak Security Group. Dit impliceert de totale combinatie van organisatorische, fysieke beveiliging en elektronische beveiligingsaspecten.

Het realiseren van “veiligheid” vereist steeds meer een integrale aanpak op zowel het organisatorische, bouwkundige als elektronische vlak. Omdat iedere organisatie andere eisen aan beveiliging stelt, wordt gewerkt via een methode van risicoanalyse.

Bij INFOPOL zullen we u de nieuwste technologie laten zien die we beschikbaar hebben binnen de Drone Detectie technologie. We zullen geen genoegen nemen met minder dan het beste.

Als u niet beschikbaar bent om ons te bezoeken, bekijk dan hier alle details met betrekking tot de Drone Detectie oplossing die wij bieden.

Het is de moeite waard te vermelden dat we meer leveren dan deze Drone Detectie-oplossing. Bavak Security Group kan u helpen bij het aanpakken van veel verschillende uitdagingen als fabrikant en leverancier van fysieke, elektronische en cyberbeveiligingsoplossingen voor kritieke infrastructuren. Samen met onze klanten creëren onze beveiligingsexperts de meest geschikte beveiligingsoplossingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.