Synapse Technology vergroot bereik in Europa via Bavak

Syntech ONE | Synapse

Synapse Technology Corporation heeft vandaag aangekondigd dat het zijn bereik in Europa heeft uitgebreid. Synapse is ontwikkelaar van de Syntech ONE software en heeft een partnerschap gesloten met Bavak. Hierdoor is het bereik van Synapse in Europa direct geborgd.

Syntech ONE is een AI platform dat de effectiviteit van X-Ray machines drastisch verbetert door detectie van verboden items te automatiseren. Het systeem is aan te passen aan zowel nieuwe als bestaande X-Ray machines. De groeiende ‘dreiging detectie bibliotheek’, die naast vuurwapen componenten, messen nu ook munitie omvat, is de meest uitgebreide in de industrie.

Met vals alarmpercentages op het gebied van 0,3% op zogenaamde scherpe objecten en 0,01% op vuurwapens, en detectiepercentages van meer dan 99% voor vuurwapens zelf, zijn de prestaties van Syntech ONE superieur aan alle andere commercieel beschikbare systemen.

Lees meer via: https://lnkd.in/enTNGDM