Bavak Security Group is de toonaangevende fabrikant en leverancier van elektronische-, cyber-, en fysieke beveiligingsoplossingen voor de vitale infrastructuur. Samen met onze klanten creëren onze beveiligingsexperts de meest geschikte beveiligingsoplossingen voor de uitdagingen van vandaag. Bavak is een Nederlands technologiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring, is wereldwijd actief en heeft vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten.

Bavak Security Group wordt gevormd door verschillende disciplines waaronder de afdeling Gebouw Beveiligingssystemen (GBS).

GBS is de afdeling die zich bezighoudt met het installeren en onderhouden van onder andere inbraakdetectiesystemen, security management systemen, toegangverlenings- en camerasystemen.

Voor de afdeling GBS hebben we op dit moment de volgende vacature openstaan:

IT Support engineer Gebouw Beveiligingssystemen

  • Je hebt goede IT-kennis van netwerken, interfaces en protocollen
  • End-to-end installatie en configuratie van security/video management systemen en gerelateerde technologie heeft geen geheimen voor jou
  • Kennis van Lenel en/of Genetec is een absolute pré
  • Je bent een teamplayer met een flexibele werkhouding
  • Je kunt worden ingezet in het customer support schema
  • Je kunt goed contacten onderhouden met klanten

Past dit bij jou? Solliciteer dan direct bij ons!

Bavak Security Group is een vooraanstaande werkgever in de high-security. Hierdoor is het belangrijk dat alle werknemers binnen Bavak zijn gescreend en in het bezit zijn van een VOG-verklaring. Deze screening maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.

Interesse?
Stuur een e-mail met je motivatiebrief en cv naar info@bavak.com.
Geef hierbij aan waarom je juist bij Bavak wilt werken en wat jij Bavak te bieden hebt.

Je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.