Complete beveiliging van sectoren. Bavak heeft in de loop der jaren een duidelijke beveiligingsfilosofie ontwikkeld die in de praktijk uitstekend voldoet. Het realiseren van “veiligheid” vereist steeds meer een integrale aanpak. Vanwege deze aanpak is er dan ook een bijzonder breed en diep assortiment beschikbaar. Ons team werkt continue aan innovatieve oplossingen voor verschillende sectoren en deze zijn dan ook een essentieel onderdeel van Bavak. Met deze innovaties biedt Bavak voor vrijwel elke sector een ruime keuze aan fysieke, elektronische en ook cyberbeveiliging . Denk hierbij aan de ontwikkeling van onze gecertificeerde Speedgates of de unieke combinatie van geïntegreerde beveiligingsproducten voor de vitale infrastructuur. Maar ook de mogelijke dreiging welke uit kan gaan van drones kan worden beperkt door oplossingen welke Bavak biedt.  Bavak ontwikkeld en implementeert innovatieve oplossingen die zowel bescherming bieden zowel fysiek als op het cyber security gebied.

Voorbeelden van Sectoren

Onderstaand zijn een vier-tal verschillende sectoren uitgeschreven, uiteraard is er veel meer mogelijk.

Bavak levert al gedurende vele jaren beveiliging oplossingen voor de overheid. Dit doet Bavak in Nederland en ook wereldwijd. Voor de beveiliging van verschillende overheid instanties is het niet mogelijk om sprekende voorbeelden aan te leveren van succesvolle implementaties. Lees meer.

Het functioneren van een samenleving en/of economie is mede afhankelijk van de beschikbaarheid en kwaliteit van de vitale infrastructuur. Indien bijvoorbeeld waterzuiveringsinstallaties of energiecentrales worden gesaboteerd kan de samenleving volledig worden ontwricht. Lees meer.

Een hoog beveiligingsniveau past bij terreinen of gebouwen die van belang zijn voor onze samenleving. Onder andere overheidsgebouwen maar ook gevangenissen behoren tot deze doelgroep. Een gevangenis is niet alleen vanwege het doel een bijzondere locatie. Lees meer.

Ook voor beveiliging van de zakelijke omgeving kunt u goed bij Bavak terecht. Het beveiligen van bijvoorbeeld kantoren, banken, hotels en musea is een zeer speciaal vak. Dit komt mede doordat er een hoop beschermd moet worden in een omgeving die publiekelijk toegankelijk is. Lees meer.

Overheid | Complete beveiliging voor verschillende sectoren
Overheid
Vitale Infrastructuur | Complete beveiliging voor verschillende sectoren
Vitale Infrastructuur
Gevangenissen | Complete beveiliging voor verschillende sectoren
Gevangenissen
Zakelijk | Complete beveiliging voor verschillende sectoren
Zakelijk

Dit maakt Bavak uniek

Onze klanten bevinden zich in verschillende branches en zodoende biedt Bavak complete beveiliging voor verschillende sectoren. Aan de hand van de behoeften van onze klanten creëren onze beveiligingsexperts de meest geschikte beveiligingsoplossingen. Bavak heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van full-service op het gebied van beveiligen. Dit houdt in dat wij meer doen dan alleen een product leveren. Bavak denkt met u mee en levert uiteindelijk een oplossing met een compleet en gedegen plan. Zo doen wij dat al jaren voor veel overheden, vitale infrastructuur, gevangenissen en vooraanstaande klanten in het bedrijfsleven.

Hoe helpt Bavak u te beveiligen? Bovenstaand treft u voor de meest voorkomende sectoren een samenvatting van de meest belangrijke beveiligingsoplossingen welke wij kunnen bieden.

Staat het product dat u zoekt hier niet tussen? Kijk dan hier.