Bavak is ook het aanspreekpunt voor het beveiligen van gevangenissen. Namelijk, terreinen of gebouwen die van belang zijn voor onze samenleving zijn gebaat bij een betrouwbare en hoge beveiliging. Onder andere overheidsgebouwen maar ook gevangenissen behoren tot deze doelgroep. Een gevangenis is niet alleen vanwege het doel een bijzondere locatie. Het is een van de weinige locaties waar men beveiliging aanbrengt voor zowel mogelijke dreiging van buitenaf, als van binnenuit. De mate van risico vormen dat het object aantrekkelijk kan zijn voor diefstal of aanslagen, hierdoor heeft het beveiligen van gevangenissen een speciale aanpak nodig. Een gevangenis, of cellencomplex vraagt om een zeer specialistische aanpak. Bavak heeft een jarenlange ervaring als leverancier van diverse materialen die zorgen voor het beveiligen van gevangenissen en andere cellencomplexen. Onderstaand een voorbeeld van de mogelijkheden welke Bavak kan leveren op het gebied van beveiliging van gevangenissen. Er is nog meer mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Speedgates

Beveiliging van GevangenissenVoor de volledige gecontroleerde opening- en sluiting van een omgeving kunt u gebruik maken van een Bavak Speedgate. Een Speedgate is een elektromechanisch aangedreven poort bestaande uit panelen die gelijktijdig aan twee zijden openen. Elke kant bestaat uit een aangedreven paneel en een volgpaneel. Er zijn verschillende versies van speedgates van Bavak. Het systeem kan worden bediend met toegangscontrolesystemen en dient te worden beveiligd met detectielussen en fotocellen. Bavak Security Group biedt de optimale oplossing voor vrijwel alle toegangscontrole- en ook parkeertoepassingsbehoeften. De grootste gemeenschappelijke deler is dat ze allemaal ontwikkeld worden naar dezelfde principes. Namelijk betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Bavak biedt vier verschillende hightech gates, allemaal met een lage total cost of ownership.

Detectiesystemen

Beveiliging van Gevangenissen

Bavak levert een zeer breed assortiment in detectiesystemen. Dit bestaat uit bijvoorbeeld diverse X-Ray machines waarmee bagage en pakketten onderzocht kunnen worden. Bavak levert deze via verkoop, maar er is ook een zeer groot assortiment wat voor verhuur beschikbaar is. Zodoende is er permanent of tijdelijk tijdens een klein of groot evenement altijd wel een oplossing beschikbaar. Indien gewenst kan het personeel dat met de machine moet werken ook getraind worden door ons. Zodoende bent u er zeker van dat de machine juist gebruikt wordt en maximaal resultaat kan leveren.

Bavak levert ook verschillende vormen van metaaldetectie. Dit kan zijn in de vorm van de metaaldetectie-poortjes, maar ook in de vorm van zogenaamde hand-detectoren.

Bollards

Als we de reguliere fysieke beveiliging van de zogenaamde buitenste ring bekijken komen we een verschillende hoeveelheid oplossingen tegen. Indien de mogelijkheid er is biedt Bavak een zeer uitgebreid assortiment aan bollards. Deze bollards lijken esthetisch exact op reguliere ‘paaltjes’ met dit verschil dat de Bavak bollards geleverd worden in verschillende crash-rating classificaties. Deze bescherming is tegen crashes van voertuigen, zoals auto’s en vrachtwagens. Er zijn ook bollards die kunnen worden voorzien van een esthetische “sleeve” naar keuze. Zodoende passen ze volledig in het straatbeeld. Maar ook een ontwerp met bijvoorbeeld bloembakken en banken is mogelijk om zo te worden opgenomen in de omgeving.

Drone Detectie

Beveiliging van GevangenissenWanneer we naar beveiliging kijken kunnen we deze indelen in verschillende ringen. In het verleden ging dat in 2D, echter is er tegenwoordig ook een dreiging welke uitgaat van drones. Zodoende spreken we nu over 3D, namelijk ook van bovenaf moeten we rekening houden met dreiging. Bavak biedt zeer professionele oplossingen om antwoord te geven aan deze drone-dreiging. Deze drone-detectie systemen zijn te koop en te huur en inmiddels heeft deze oplossing zijn succes bewezen.

Contact

De specialisten bij Bavak kennen de verschillende producten goed en realiseren al jaren succesvolle implementaties met betrekking tot beveiliging van Gevangenissen. Zodoende is er ook een hoop expertise beschikbaar welke wij graag inzetten om het onze klanten eenvoudiger te maken. Zo is het ook mogelijk dat Bavak uw project volledig begeleid, tot aan uitgebreid project management toe. Zodoende weten we zeker dat u de beste resultaten zult boeken bij de integratie. Als full-service system integrator kunnen onze medewerkers als geen andere u alle voordelen en mogelijkheden uitleggen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.