Ook voor beveiliging van de zakelijke omgeving kunt u goed bij Bavak terecht. Het beveiligen van bijvoorbeeld kantoren, banken, hotels en musea is een zeer speciaal vak. Dit komt mede doordat er een hoop beschermd moet worden in een omgeving die publiekelijk toegankelijk is. De inzet van de middelen moet ervoor zorgen dat er geen ‘schade’ kan ontstaan, terwijl de bezoeker zich prettig moet voelen. Deze scheidslijn zorgt voor een situatie die de specialisten van Bavak goed begrijpen. Dit komt mede door de enorme specialistische kennis maar ook door de betrokkenheid.

Wanneer u staat voor het vraagstuk ‘fysieke beveiliging van de zakelijke omgeving’ voor een kantoor, bank, hotel of museum, neem dan contact op met Bavak. Onze medewerkers weten via de juiste vragen de beste analyse te maken en vervolgens samen met u tot een plan van aanpak te komen. Onderstaand een korte opsomming van de mogelijkheden welke Bavak levert voor beveiliging van kantoren, banken, hotels en musea.

Bouwkundige Beveiliging

Beveiliging van de zakelijke omgeving

Dan is er ook de fysieke bouwkundige beveiliging. Men dient hierbij te denken aan verschillende vormen van veiligheidsglas, maar bijvoorbeeld ook beschermde deuren en wanden welke zelfs vrijwel onzichtbaar kogelvrij kunnen worden uitgevoerd. Deze bouwkundige beveiliging zal met name worden toegepast bij de ‘high-security’ locaties zoals bijvoorbeeld gevangenissen. Ook levert Bavak verschillende doorgeef systemen welke bij ‘publiekelijk toegankelijke balies’ gebruikt worden om bijvoorbeeld documenten door te geven. Hierbij is de balie medewerker beschermd door de afscheiding welke in verschillende weerstandsklassen geleverd kan worden. Ook deze zijn toepasbaar in verschillende openbare gelegenheden.

Elektronische Beveiliging

Beveiliging van de zakelijke omgevingBavak biedt een zeer degelijk en compleet assortiment wanneer het gaat om elektronische beveiliging. In dit geval hebben we het niet alleen over een ruim assortiment aan camera systemen. Maar ook parkeer management en toegangscontrole systemen behoren tot de mogelijkheden welke Bavak kan bieden. Door complete integratie wordt een betere beheersbaarheid en een aanzienlijk hoger beveiligingsniveau bereikt tegen lagere kosten. Denk hierbij integratie van inbraaksystemen, Analoge/IP camera’s, Intelligent Video Software, brandmeldsystemen, badging systemen, en actuele aanwezigheid status.

Bollards

Beveiliging van de zakelijke omgevingAls we de reguliere fysieke beveiliging van de zogenaamde buitenste ring bekijken komen we een verschillende hoeveelheid oplossingen tegen. Indien de mogelijkheid er is biedt Bavak een zeer uitgebreid assortiment aan bollards. Deze bollards lijken esthetisch exact op reguliere ‘paaltjes’ met dit verschil dat de Bavak bollards geleverd worden in verschillende crash-rating classificaties. Deze bescherming is tegen crashes van voertuigen, zoals auto’s en vrachtwagens. Er zijn ook bollards die kunnen worden voorzien van een esthetische “sleeve” naar keuze. Zodoende passen ze volledig in het straatbeeld. Maar ook een ontwerp met bijvoorbeeld bloembakken en banken is mogelijk om zo te worden opgenomen in de omgeving.

Speedgates

Voor de volledige gecontroleerde opening- en sluiting van een omgeving kunt u gebruik maken van een Bavak Speedgate. Een Speedgate is een elektromechanisch aangedreven poort bestaande uit panelen die gelijktijdig aan twee zijden openen. Elke kant bestaat uit een aangedreven paneel en een volgpaneel. Er zijn verschillende versies van speedgates van Bavak. Het systeem kan worden bediend met toegangscontrolesystemen en dient te worden beveiligd met detectielussen en fotocellen. Bavak Security Group biedt de optimale oplossing voor vrijwel alle toegangscontrole- en ook parkeertoepassingsbehoeften. De grootste gemeenschappelijke deler is dat ze allemaal ontwikkeld worden naar dezelfde principes. Namelijk betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Bavak biedt vier verschillende hightech gates, allemaal met een lage total cost of ownership.

Slagbomen

Bij veel instellingen is er ook behoefte aan oplossingen voor parkeer beheer. Bavak biedt verscheidende oplossingen. Er zijn bijvoorbeeld de slagbomen. Bavak-slagbomen zijn zeer geschikt voor toegangscontrole en zijn een kosten bewuste, eenvoudige oplossing om vrijwel elk gebied (tijdelijk) af te sluiten.

De specialisten bij Bavak kennen de verschillende producten goed en realiseren al jaren succesvolle implementaties in de beveiliging van de zakelijke omgeving. Zodoende is er ook een hoop expertise beschikbaar welke wij graag inzetten om het onze klanten eenvoudiger te maken. Zo is het ook mogelijk dat Bavak uw project volledig begeleid, tot aan uitgebreid project management toe. Zodoende weten we zeker dat u de beste resultaten zult boeken bij de integratie. Als full-service system integrator kunnen onze medewerkers als geen andere u alle voordelen en mogelijkheden uitleggen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.