Cyber Security Systeem | Bavak

Een goed geïnstalleerd en betrouwbaar Cyber Security systeem is onmisbaar bij beveiliging van uw bedrijfs- of privé-data. Er zijn verschillende cybersecurity systemen en uitbreidingsmogelijkheden verkrijgbaar. Zodoende is er voor elke bedrijfsgrootte een systeem beschikbaar, van eenmanszaak tot grote corporate organisaties.

De snelheid van ontwikkelingen in de techniek en de IT ligt hoog. Zo ook de technieken welke de kwaadwillende gebruiken, ook deze evolueert even hard. Zodoende kunnen we ook stellen dat de preventieve maatregelen welke we gebruiken niet meer afdoende werken. De cybercriminelen weten exact hoe ze deze technologieën moeten omzeilen om toch een netwerk binnen te komen. Vaak gaat dat onder het motto, lukt dat vandaag niet, dan morgen wel. Zonder een grondige analyse op het netwerkverkeer is het vrijwel niet meer te constateren dat er een hacker in uw netwerk aanwezig is.

De Cyber Security oplossing van Bavak

De oplossing welke Bavak verkoopt bewaakt realtime het netwerk en alle aangesloten apparatuur op kwaadaardig gedrag. De metadata van het bewaakte netwerk wordt via een lokale sensor naar cloudservers gestuurd. Hier gebeurt een realtime een analyse op basis van alle bekende wereldwijde dreigingen. Door het verkeer te analyseren op basis van bestemming en gedrag, afgezet tegen de tijd, kan ongewenst verkeer snel ontdekt worden. Nieuwe dreigingen worden elk kwartier verwerkt in de database en uw netwerkverkeer wordt daarmee vergeleken. Sterker nog, op basis van de historische data van het netwerkverkeer kunnen we besmettingen uit het verleden herkennen. Daarnaast wordt alle data 1 jaar bewaard en zodoende is het ook mogelijk om met terugwerkende kracht besmettingen detecteren.

Het is belangrijk om te weten dat de data per klant wordt afgeschermd en versleuteld. Bij een (mogelijke) digitale inbraak volgt er ook direct een alarmmelding.

Dit platform is volledig onafhankelijk van leveranciers van ICT-producten of diensten. Hiermee kan er zonder belangenverstrengeling, objectief, geoordeeld worden over de staat van de techniek.

Daarom Bavak

De specialisten bij Bavak kennen de security markt erg goed en realiseren al jaren succesvolle implementaties. Zodoende is er ook een hoop expertise beschikbaar welke wij graag inzetten om het onze klanten eenvoudiger te maken.

Het is dus echt afhankelijk van uw wensen en uw situatie welke van de oplossingen als beste voor uw situatie kan dienen. Neem contact op met onze specialisten om te zien hoe het cyber security systeem ook u kan helpen digitaal beschermd te worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.