Detectiesystemen en scansystemen spelen een steeds grotere rol bijvoorbeeld bij Luchthavens, ambassades, overheidsgebouwen en vitale infrastructuur. Onder andere deze locaties hebben allemaal de behoefte om de risico’s van bedreigende voorwerpen te minimaliseren. In de wereld van vandaag is het van toenemend belang wapens, explosieven en narcotica te detecteren. Onze veiligheidsconsultants adviseren u hoe de veiligheidsscreening op uw locatie te optimaliseren. Naast het leveren van scan- en detectiesystemen heeft Bavak beschikking over een grote voorraad huurapparatuur. Kortom, hoe groot uw evenement of conferentie ook is, Bavak kan de juiste scanoplossingen leveren.

Bavak levert, installeert en verhuurt een hoop verschillende scan- en detectiesystemen.

X-ray systemen

detectiesystemen
Lees meer…

Detectiesysteem

detectiesystemen | Evolv Edge
Lees meer…

Metaaldetectie

detectiesystemen | Metaaldetectie
Lees meer…

Bodeminspectie

Voertuig-bodem-inspectiesystemen
Lees meer…

Verhuur

verhuur detectiesystemen
Lees meer…

X-Ray inspectie systemen

Bavak levert verschillende X-Ray inspectie systemen. Er is een bijzonder groot assortiment X-Ray Inspectie Systemen beschikbaar. In het assortiment zitten bijvoorbeeld ‘standaard’ bagage en pakket systemen, maar ook vracht- en container-scanners. Ook de mobiele scansystemen welke zijn ingebouwd in een voertuig. Maar ook bijvoorbeeld een losse handscanner behoort tot het assortiment. Klik hier voor meer informatie over de X-Ray inspectie Systemen.

Metaaldetectie Systemen

Metaal detectie systemen zijn nauwelijks meer weg te denken uit onze samenleving. Een een betrouwbare en efficiënte controle is in een groot aantal situaties steeds meer noodzakelijk. De toepassingsgebieden zijn eindeloos, van luchthavens tot overheidsgebouwen, van banken, tot (nucleaire) energiecentrales. Daarnaast worden de Metaaldetectie systemen ook gebruikt bij sportevenementen en discotheken. Klik hier voor meer informatie over de Metaaldetectie Systemen.

Voertuigbodeminspectie Systemen

Met de voertuigbodem inspectiesystemen van Bavak wordt op een snelle en efficiënte manier een voertuig aan de onderzijde geïnspecteerd. De bodeminspectie dient om bijvoorbeeld explosieven, wapens maar ook verdovende middelen en ander smokkelwaar op te sporen. Het handmatig inspecteren van een voertuig via spiegels, controleputten en lampen is hiermee echt verleden tijd. Klik hier voor meer informatie over de Voertuigbodeminspectie Systemen.

Verhuur van detectiesystemen

Bavak beschikt over een uitgebreide range aan scan- en detectieapparatuur. Deze apparatuur is in te zetten bij het beveiligen van diverse evenementen. Bijvoorbeeld bij staatsbezoeken, risicovolle gebeurtenissen, politieke bijeenkomsten, feesten en congressen. Vanuit Bavak wordt alles geleverd in een totale turn-key oplossing waarmee u direct aan de slag kunt. Klik hier voor meer informatie over de Verhuur van detectiesystemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.