Scan- en detectiesystemen spelen een steeds grotere rol bij Luchthavens, ambassades, overheidsgebouwen en vitale infrastructuur. Al deze locaties hebben allemaal de behoefte om de risico’s van bedreigende voorwerpen te minimaliseren. In de wereld van vandaag is het van toenemend belang wapens, explosieven en narcotica te detecteren. Onze veiligheidsconsultants zullen u adviseren hoe de veiligheidsscreening op uw locatie te optimaliseren. Naast het leveren van scan- en detectiesystemen heeft Bavak beschikking over een grote voorraad huurapparatuur. Hoe groot uw evenement of conferentie ook is, Bavak kan de juiste scanoplossingen leveren.

Bavak levert, installeert en verhuurt een hoop verschillende scan- en detectiesystemen. Onderstaand een korte omschrijving.

X-Ray inspectie systemen

Bavak levert verschillende X-Ray inspectie systemen. Er is een bijzonder groot assortiment beschikbaar wat loop van de ‘standaard’ systemen tot de vracht- en container-scanners. Ook de mobiele scansystemen welke zijn ingebouwd in een voertuig, of handscanners behoren tot het assortiment. Klik hier voor meer informatie over de X-Ray inspectie Systemen.

Metaaldetectie Systemen

Metaal detectie systemen zijn nauwelijks meer weg te denken uit onze samenleving. Een een betrouwbare en efficiënte controle is in een groot aantal situaties steeds meer noodzakelijk. De toepassingsgebieden zijn eindeloos, van luchthavens tot overheidsgebouwen, van banken, tot (nucleaire) energiecentrales, en ze worden ook gebruikt bij sportevenementen en discotheken. Klik hier voor meer informatie over de Metaaldetectie Systemen.

Voertuigbodeminspectie Systemen

Met de voertuigbodem inspectiesystemen van Bavak wordt op een snelle en efficiënte manier een voertuig aan de onderzijde geïnspecteerd. De bodeminspectie dient om bijvoorbeeld explosieven, wapens, verdovende middelen en ander smokkelwaar op te sporen. Het handmatig inspecteren van een voertuig via spiegels, controleputten en lampen is hiermee echt verleden tijd. Klik hier voor meer informatie over de Voertuigbodeminspectie Systemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

X-ray systemen

Scan en detetctie | X-Ray inspectie
Lees meer…

Metaaldetectie

Scan en detetctie | Metaaldetectie
Lees meer…

Voertuigbodeminspectie

Scan en detetctie | Voertuig-bodem-inspectiesystemen
Lees meer…

Verhuur

Scan en detetctie | verhuur detectiesystemen
Lees meer…