Synapse Technology – Syntech ONE®

Synapse technology is de uitvinder van AI-technologie voor bedreigingsdetectie en heeft deze verder ontwikkeld. Deze technologie kan gebruikt worden op X-Ray Handgun | Syntech one Synapsesystemen en is beschikbaar via Bavak Security Group.

Syntech ONE is een AI-gevoed softwareplatform dat de effectiviteit van controlepunten voor X-Ray scanners aanzienlijk verbetert. De verbetering komt door automatische detectie van verboden items. De (continue) groeiende bibliotheek voor bedreigingsdetectie bevat naast scherpe instrumenten en messen ook munitie en munitie componenten. Deze AI-software is de meest uitgebreide automatische detectie welke op nu verkrijgbaar is. De vals alarmpercentages zijn superieur aan andere commercieel beschikbare systemen. De automatische detectiepercentages voor vuurwapens ligt boven de 99%. De vals alarm detectiepercentages voor scherpe objecten ligt op 0,3% en op 0,01% voor vuurwapens.

Syntech ONE biedt klanten een echt open integratieplatform dat volledige backward-compatibiliteit ondersteunt. Dit geldt voor alle fabrikanten en standaard X-Ray machines zoals Smiths Detection, Rapiscan en Astrophysics. Syntech ONE is al op grote schaal in gebruik en heeft inmiddels al meer dan 10.000.000 tassen voor passagiers verwerkt. Het ‘US Department of Homeland Security’ heeft een SAFETY Act-prijs toegekend voor dit technologieplatform.

Integratie in bestaande machines – minimale investering maximaal effect

Het platform van Synapse Technology kan automatisch wapens, messen en andere bedreigingen detecteren op bijvoorbeeld luchthavens en concertlocaties. Eigenlijk kan dit overal waar grote aantallen mensen samenkomen. De Syntech ONE AI-software komt als extra op bestaande X-Ray machines. Door dit te doen fungeert het als een tweede paar ogen. Zodoende worden X-Ray machine operators geholpen om nieuwe bedreigingen te leren herkennen wanneer ze verschijnen. De technologie is al in Folding Kinfe | Syntech one Synapsegebruik en heeft al meer dan vijf miljoen tassen verwerkt. Dit gebeurt op locaties in de Verenigde Staten, Europa, het Caribisch gebied en Azië. Het heeft tal van scherpe objecten, vuurwapens en andere bedreigingen gesignaleerd die operators anders niet zouden hebben ontdekt.

Het eigen platform van Synapse Technology, Syntech ONE®, detecteert bedreigingen bij röntgen- en CT-beveiligingscontrolepunten. Syntech ONE® maakt geautomatiseerde screeningtechnologie mogelijk. Hierdoor kunnen bij wereldwijde beveiligingscontroles meer bedreigingen gevangen worden terwijl de bedrijfskosten worden verlaagd en de doorvoer wordt verhoogd. Het softwareplatform kan worden geïntegreerd op zowel nieuwe als bestaande controlepostmachines op luchthavens, bij evenementen, kantoorgebouwen en meer.

Synape Syntech One is compatibel met Astrophysics XIS-6040, Rapiscan 620DV, Rapiscan 620XR, Rapiscan 620XRH, Smiths 6040i, Smiths 6040-2i, Smiths 6046i, ATiX en meer.

Waarom zou u Synapse gebruiken op uw controlepunt?

  • Meer gevaarlijke items onderscheppenRevolver Cylinder | Syntech one Synapse
  • Snelle en eenvoudige integratie op bestaande machines
  • Minder valse / foutieve meldingen
  • Lagere operationele kosten
  • Synapse kan worden aangepast aan uw protocollen
  • Synapse heeft een regelbare lijst met verboden items

Waarom zou u Synapse installeren? “Hoe meer algoritmen het moeilijke werk doen, hoe beter mensen kunnen presteren,”

Neem contact met ons op voor meer informatie over Synapse – Syntech One..