Voertuig bodem Inspectiesystemen

Met de voertuig bodem inspectiesystemen van Bavak wordt op een snelle en efficiënte manier een voertuig aan de onderzijde geïnspecteerd.Wanneer een voertuig zich aanbiedt bij een beveiligde locatie kan op een vrij eenvoudige wijze de standaard controle worden uitgevoerd. Echter de controle op de ‘niet direct zichtbare’ onderkant van het voertuig is lastiger.

Waarom voertuig bodem inspectie systemen van Bavak?

De voertuig bodem inspectiesystemen dienen om bijvoorbeeld explosieven, wapens, verdovende middelen en ander smokkelwaar op te sporen. Het handmatig inspecteren van een voertuig via spiegels, controleputten en lampen is hiermee echt verleden tijd. Tevens is het met de voertuig-bodem-inspectiemachine mogelijk om verborgen personen te detecteren. Het gaat dan om personen die zich in een groter voertuig verstopt hebben om zo toegang tot een bepaalde locatie te verkrijgen.

Hoe werkt de voertuig bodem inspectie?

De gescande beelden worden door de operator geïnspecteerd en kunnen worden opgeslagen. Via diverse beeldbewerkingsopties heeft de operator de mogelijkheid om het beeld van de onderzijde te inspecteren en relevante informatie handmatig aan het bestand toe te voegen. Deze voertuig-bodem-inspectiemachine kan gekoppeld worden met een camera voor kentekenherkenning waardoor ieder voertuig automatisch wordt opgeslagen in de database.

Een stationaire of verplaatsbare oplossing.

De voertuig-bodem-inspectiemachine is te verkrijgen in een redelijk snel verplaatsbare versie en een in het wegdek ingebouwde versie. De verplaatsbare versie bieden wij ook aan in onze uitgebreide assortiment van scan- en detectieapparatuur.

Neem contact met ons op voor meer informatie.