Inspectie van tassen en pakketten moet efficiënt en effectief zijn en bovendien wereldwijd voldoen aan de strengste wettelijke vereisten.

Elke dag worden miljoenen items over de hele wereld geïnspecteerd op luchthavens, grenzen, postkantoren, tijdens evenementen en bij andere sites. Dit gebeurt via bagage- en pakketinspectiesystemen. Deze  systemen zijn veelzijdig en dus aan te passen aan verschillende screeningsscenario’s. Ze bieden de best mogelijke prestaties en functionaliteit om explosieven en smokkelwaar gemakkelijk te kunnen identificeren.

X-Ray Inspectie Systemen

Rapiscan ORION 900-serie X-ray Inspectie Systemen.

Het dreigingsklimaat van vandaag wordt steeds ernstiger en complexer. Mede door deze ontwikkeling is er een evolutie in de beveiliging ontstaan. De technologie die wordt gebruikt voor screening op luchthavens, grenzen en kritische infrastructuur moet intelligenter en capabeler. Daarom heeft Rapiscan Systems de nieuwe productserie ORION ™ Baggage and Package Inspection (BPI) ontwikkeld. Door de combinatie van innovatieve hardware- en softwaretechnologieën biedt Rapiscan Systems de beste beeldkwaliteit en detectiemogelijkheden in zijn klasse. Hiermee kunnen operators bedreigingen sneller en nauwkeuriger identificeren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de nieuwste, krachtigste en intuïtieve software voor X-Ray Screening – ScanOS ™

Lees meer…
baggage and parcel x-ray inspection systems

Rapiscan Bagage & Pakket X-ray Inspectie Systemen

Bagage & Pakket X-ray Inspectie Systemen Het assortiment bagage- en pakketinspectiesystemen omvat duurzame röntgensystemen die, door een combinatie van beeldkwaliteit, hoge doorvoersnelheid en flexibiliteit, de gebruiker maximaal resultaat biedt. De bagage- en pakket screeningsystemen van Rapiscan Systems bieden betrouwbaarheid, gebruiksgemak en snelheid. Bavak Beveiligingsgroep is exclusief distributeur voor Rapiscan en AS&E in Nederland. Zodoende heeft Bavak de best mogelijke merken voor X-Ray inspectie beschikbaar.

Lees meer…
freight & cargo x-ray inspection systems

Rapiscan Vracht & Cargo X-ray Inspectie Systemen

Het assortiment vracht en cargo inspectiesystemen omvat duurzame röntgensystemen die, door een combinatie van beeldkwaliteit, hoge doorvoersnelheid en flexibiliteit, de gebruiker maximaal resultaat biedt. Kortom, de juiste combinatie van kwaliteit en gemak.

Lees meer…
backscatter x-ray inspection systems

AS&E Gemini© Z-Backscatter™ X-ray Inspectie Systemen

Voor efficiënte controle van bagage en vracht heeft Bavak een serie hoog kwaliteits X-ray inspectie systemen beschikbaar.

Het Gemini® X-ray inspectiesysteem maakt hierbij het verschil door gebruik te maken van twee technologieën in één systeem.

  • Het Gemini® röntgeninspectiesysteem detecteert eenvoudig metalen voorwerpen zoals bijvoorbeeld (verborgen) messen en vuurwapens;
  • Organische materialen die bijvoorbeeld verborgen zijn in opgehoopte pakketten worden duidelijk onthuld door het Gemini® röntgeninspectiesysteem. Dit is het grote verschil versus zogenaamde transmission-only systemen.

Door middel van Dual-energie transmissietechnologie ziet  de Gemini® X-ray zeer dunne draden en geeft deze weer met een uitstekende beeldresolutie. De gepatenteerde Z-Backscatter ™ -technologie biedt meer informatie over organische stoffen. Deze zijn hiermee zelfs in kleine hoeveelheden te zien.

Deze twee beeldvormingssystemen in één machine bieden verbeterde detectie- en transmissiesystemen. Dubbele energietransmissie welke zorgt voor detectie van metalen, en de Z-Backscatter voor de detectie van explosieven en narcotica.

Lees meer…
mobile x-ray inspection systems

Mobiele X-ray Inspectie Systemen

De Z® Backscatter™ Van (ZBV) is een doorbraak in de X-ray technologie: het is namelijk een low-cost, uiterst wendbaar controlesysteem dat in een commercieel vrij verkrijgbaar voertuig is ingebouwd.

Lees meer…
portable x-ray inspection systems

Draagbare X-ray Inspectie Systemen

De Bavak Mini Z handheld Z Backscatter® is een snel en draagbaar detectiesysteem voor het opsporen van contrabande zoals narcotica en explosieven.

Dit draagbare röntgensysteem levert effectieve detectie van organische bedreigingen, smokkelwaar en explosieven. Het kan worden eenvoudig worden gebruikt door bijvoorbeeld douane en veiligheidsfunctionarissen.

De MINI Z is een compacte, enkelzijdige imager die kan worden gebruikt voor het scannen van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit kan de binnenkant van een auto zijn, maar ook een een compartiment in een vliegtuig. Kortom elk object dat niet in een gewone röntgenmachine past. Met dit draagbare systeem is het zodoende mogelijk om items op moeilijk bereikbare plaatsen toch te kunnen screenen.

Door gebruik te maken van de unieke Z Backscatter-technologie van AS&E, produceert het MINI Z-systeem een ​​real-time beeld van het gescande object. Deze Mini-Z belicht ook organische materialen die traditionele röntgensystemen kunnen missen, zoals bijvoorbeeld explosieven, valuta en drugs.

Het MINI Z-systeem is autonoom en hoeft niet te worden ingesteld voor onmiddellijke bediening. Terwijl een operator een doel scant, verschijnt er een afbeelding in realtime op de speciale tablet van het systeem.

Lees meer…