Inspectie van tassen en pakketten moet efficiënt en effectief zijn en wereldwijd voldoen aan de strengste wettelijke vereisten.

Elke dag worden miljoenen items over de hele wereld geïnspecteerd op luchthavens, grenzen, postkantoren, tijdens evenementen en bij andere sites. Dit gebeurt via bagage- en pakketinspectiesystemen. Deze  systemen zijn veelzijdig en dus aan te passen aan verschillende screeningsscenario’s. Ze bieden de best mogelijke prestaties en functionaliteit om explosieven en smokkelwaar gemakkelijk te kunnen identificeren.

baggage and parcel x-ray inspection systems

Rapiscan Bagage & Pakket X-ray Inspectie Systemen

Bagage & Pakket X-ray Inspectie Systemen Het assortiment bagage- en pakketinspectiesystemen omvat duurzame röntgensystemen die, door een combinatie van beeldkwaliteit, hoge doorvoersnelheid en flexibiliteit, de gebruiker maximaal resultaat biedt. De bagage- en pakket screeningsystemen van Rapiscan Systems bieden betrouwbaarheid, gebruiksgemak en snelheid. Bavak Beveiligingsgroep is exclusief distributeur voor Rapiscan en AS&E in Nederland. Zodoende heeft Bavak de best mogelijke merken voor X-Ray inspectie beschikbaar.

Lees meer…
freight & cargo x-ray inspection systems

Rapiscan Vracht & Cargo X-ray Inspectie Systemen

Het assortiment vracht en cargo inspectiesystemen omvat duurzame röntgensystemen die, door een combinatie van beeldkwaliteit, hoge doorvoersnelheid en flexibiliteit, de gebruiker maximaal resultaat biedt.

Lees meer…
backscatter x-ray inspection systems

AS&E Gemini© Z-Backscatter™ X-ray Inspectie Systemen

Voor efficiënte controle van bagage en vracht heeft Bavak een serie hoog kwaliteits X-ray inspectie systemen beschikbaar.

Het Gemini® X-ray inspectiesysteem maakt hierbij het verschil door gebruik te maken van twee technologieën in één systeem.

  • Het Gemini® röntgeninspectiesysteem detecteert eenvoudig metalen voorwerpen zoals bijvoorbeeld (verborgen) messen en vuurwapens;
  • Organische materialen die verborgen zijn in opgehoopte pakketten worden duidelijk onthuld door het Gemini® röntgeninspectiesysteem. Dit is het grote verschil versus zogenaamde transmission-only systemen.

Dual-energie transmissietechnologie ziet zeer dunne draden en geeft deze weer met een uitstekende beeldresolutie. De gepatenteerde Z-Backscatter ™ -technologie biedt meer informatie over organische stoffen. Deze zijn hiermee zelfs in kleine hoeveelheden te zien.

Deze twee beeldvormingssystemen in één machine bieden verbeterde detectie- en transmissiesystemen. Dubbele energietransmissie welke zorgt voor detectie van metalen, en de Z-Backscatter voor de detectie van explosieven en narcotica.

Lees meer…
mobile x-ray inspection systems

Mobiele X-ray Inspectie Systemen

De Z® Backscatter™ Van (ZBV) is een doorbraak in de X-ray technologie: het is een low-cost, uiterst wendbaar controlesysteem dat in een commercieel vrij verkrijgbaar voertuig is ingebouwd.

Lees meer…
portable x-ray inspection systems

Draagbare X-ray Inspectie Systemen

De Bavak Mini Z handheld Z Backscatter® is een snel en draagbaar detectiesysteem voor het opsporen van narcotica, contrabande en explosieven.

Dit draagbare röntgensysteem levert effectieve detectie van organische bedreigingen, smokkelwaar en explosieven. Het kan worden eenvoudig worden gebruikt door bijvoorbeeld douane en veiligheidsfunctionarissen.

De MINI Z is een compacte, enkelzijdige imager die kan worden gebruikt voor het scannen van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit kan de binnenkant van een auto zijn, of een een compartiment in een vliegtuig. Kortom elk object dat niet in een gewone röntgenmachine past. Met dit draagbare systeem is het zodoende mogelijk om items op moeilijk bereikbare plaatsen alsnog te kunnen screenen.

Door gebruik te maken van de unieke Z Backscatter-technologie van AS&E, produceert het MINI Z-systeem een ​​real-time beeld van het gescande object. Deze Mini-Z belicht ook organische materialen die traditionele röntgensystemen kunnen missen, zoals explosieven, valuta en drugs.

Het MINI Z-systeem is autonoom en hoeft niet te worden ingesteld voor onmiddellijke bediening. Terwijl een operator een doel scant, verschijnt er een afbeelding in realtime op de speciale tablet van het systeem.

Lees meer…