draagbare X-ray inspectie systemen

De draagbare X-ray inspectie systemen maken het mogelijk om een goede X-ray inspectie te maken bij objecten welke niet ‘door’ een gebruikelijke machine passen. Het systeem is te gebruiken op zeer moeilijk bereikbare locaties, in openbare ruimten en bij douane en grenscontrole. Neem bijvoorbeeld dubbele wanden van een pand, of een ruimte in een vliegtuig. Dan zijn de draagbare X-ray inspectie systemen een oplossing. De portable X-ray inspectie worden gebruikt voor het opsporen van narcotica, contrabande en explosieven.

De Bavak MINI Z is ‘s werelds eerste draagbare detectiesysteem gebaseerd op Z Backscatter® beeldtechniek. De Bavak MINI Z maakt gebruik van dezelfde technologie als die in de Bavak ZBV® Backscatter® Van, voor het screenen van vracht en voertuigen, echter in een sterk verkleinde uitvoering.

Compacte en draagbare X-ray inspectie systemen. Dus bruikbaar in kleine ruimten.

Het MINI Z systeem is zeer compact en heeft een enkelzijdige werking waarmee in/op moeilijk bereikbare locaties objecten worden gescand zoals verdachte tassen, muren, meubels, kleine schepen, vliegtuigen, voertuigen, banden en auto-interieurs. De Bavak MINI Z genereert een makkelijk te interpreteren beeld om snel organische contrabande achter niet metalen oppervlakten te lokaliseren.

De Bavak MINI Z is een opzichzelfstaand apparaat en heeft geen opstarttijd en/of calibratie nodig. Indien nodig, is het apparaat direct inzetbaar. Wanneer een medewerker een object scant wordt tijdens het scannen het beeld direct op de meegeleverde tablet vertoond. De GUI (Grafische User Interface) maakt eenvoudige bediening en beheer van het apparaat mogelijk.

Neem contact met ons op voor meer informatie.