Rapiscan 618XR

De Rapiscan 618XR is een compact en veelzijdig röntgenscreensysteem met een uitzonderlijke beeldkwaliteit en uitstekende detectiemogelijkheden. De 618XR is ontworpen voor ‘snelle verplaatsingen’ en kan door nauwe deuropeningen worden gereden. Hierdoor is het een uitstekend systeem voor scholen, hotels, congrescentra en op evenementen gebaseerde beveiligingsomgevingen.

Tunnel opening: 550 x 360mm

Download PDF…

Rapiscan 618XR HP (High Performance)

De nieuwe Rapiscan 618XR hp is een compact en veelzijdig röntgensysteem met uitzonderlijke beeldkwaliteit en uitstekende waarschuwingsmogelijkheden voor de detectie van bedreigingen.

Tunnel opening: 540 x 360mm

Download PDF…

Rapiscan 620XR

De Rapiscan 620XR biedt uitstekende detectie van bedreigingen en heeft lage totale eigendomskosten. Het innovatieve ontwerp van de 620XR maakt tweerichtingsbediening mogelijk, terwijl ergonomische opties, zoals de verstelbare bedieningspaneelstandaard, de machine eenvoudig te bedienen maken.

Tunnel opening: 620 x 420mm

Download PDF…

Rapiscan 620XR HP (High Performance)

De nieuwe Rapiscan 620XR HP is een hoogwaardig tunnelcontrolesysteem voor de luchtvaart met de beste beeldkwaliteit in zijn klasse en uitstekende waarschuwingsmogelijkheden voor bedreigingsdetectie.
De Rapiscan 620XR hp voldoet aan alle eisen van de Europese Commissie Aviation Security Screening en de Franse Civil Aviation Authority (STAC).

Tunnel opening: 620 x 420mm

Download PDF…

Rapiscan 620DV (Dual-View)

De Rapiscan 620DV is een geavanceerde oplossing voor de inspectie bij checkpoints. De machine is ontworpen voor luchtvaart- en hoge beveiligingstoepassingen. Het maakt gebruik van innovatieve dual-viewtechnologie om een horizontaal en verticaal beeld van het te inspecteren object te genereren.

Gecertificeerd door ECAC voor LEDS en gekwalificeerd door TSA voor checkpoint-screening.

Tunnel opening: 620 x 420mm

Download PDF…

Rapiscan 622XR

De Rapiscan 622XR biedt hoogwaardige detectie van bedreigingen en lagere totale eigendomskosten. De Rapiscan 622XR kan een groot aantal pakketten en bagageformaten voor controlepunten aan. Het innovatieve ontwerp van de 622XR maakt bidirectionele werking mogelijk, terwijl de detectie met dubbele energie materiaaldiscriminatie biedt, zodat screeners de materiaalsamenstelling van het gescande object kunnen identificeren. Daarnaast biedt het opties zoals een verstelbare bedieningspaneelstandaard en zogenaamde ‘swing-open’, eenvoudig toegankelijke panelen.

Tunnel opening: 750 x 550mm

Download PDF…

Rapiscan 624XR

Met een hoge tunnelopening en een lage transportband is de Rapiscan 624XR ontworpen voor het eenvoudig laden en lossen van rechtopstaande bagage. De dubbele energiedetectie van de 624XR biedt materiaaldiscriminatie zodat screeners de materiaalsamenstelling van een gescand object kunnen identificeren, terwijl de compacte footprint ervoor zorgt dat klanten de beschikbare ruimte op een controlepunt optimaal kunnen benutten.

Tunnel opening: 550 x 850mm

Download PDF…

Rapiscan 626XR

De Rapiscan 626XR kan efficiënt grote bagage, pakketten, pakketten en onregelmatig gevormde voorwerpen screenen voor luchtvrachtscreening en douanetoepassingen. Het beschikt ook over eenvoudige laadtransporteurs en een compacte footprint waarmee klanten de beschikbare ruimte optimaal kunnen benutten.

Tunnel opening: 950 x 650mm

Download PDF…

Rapiscan 627XR

De Rapiscan 627XR is ontworpen voor het screenen van kleine vrachten en bagage en grote pakketten voor luchtvracht en douanetoepassingen.

De Rapiscan 627XR aan de strenge eisen van meerdere wereldwijde wettelijke vereisten, waaronder de Amerikaanse Transportation Security Administration (TSA), de Franse burgerluchtvaartautoriteit (STAC) en Transport of Canada (TC).

Tunnel opening: 1.000 x 1.000mm

Download PDF…

Rapiscan 627DV (Dual-View)

De Rapiscan 627DV is ontworpen voor het screenen van kleine vracht en pakketten voor screeningtoepassingen op het gebied van douane, luchtvracht en infrastructuurbescherming. De Rapiscan 627DV is gekwalificeerd en opgenomen in de VS TSA Luchtvracht Screening Technology List (ACSTL) en Transport Canada (TC) Air Cargo Security Program.

Tunnel opening: 1.000 x 1.000mm

Download PDF…

Rapiscan 628XR

Met een hoge tunnelopening en een lage transportband is de Rapiscan 628XR ontworpen voor klanten die tijdens het screeningproces voor luchtvaartcontrole, luchtvracht en douanecontrole eenvoudig kleine en grote vrachten en bagage en grote pakketten moeten kunnen laden en lossen. De Rapiscan 628XR voldoet aan de strengste vereisten van meerdere wereldwijde wettelijke vereisten, waaronder de Franse burgerluchtvaartautoriteit (STAC).

Tunnel opening: 1.000 x 1.000mm

Download PDF…

Rapiscan 628DV (Dual-View)

De Rapiscan 628DV is ontworpen voor het screenen van kleine vrachten en bagage en grote pakketten voor luchtvracht, douane, bescherming van kritieke infrastructuur en screeningstoepassingen voor de luchtvaart. De Rapiscan 628DV is gekwalificeerd en opgenomen in de TSA Luchtvrachtcontrolelijst (ACSTL) en Transport Canada (TC) Luchtvrachtbeveiligingsprogramma.

Tunnel opening: 1.000 x 1.000mm

Download PDF…