Training

Door training en opleiding plus jarenlange ervaring van de medewerkers is Bavak een kenniscentrum op het gebied van beveiliging. Bavak beschikt dan ook over een gespecialiseerde afdeling Training & Opleiding. Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Wij delen graag onze kennis met u, waardoor de kwaliteit van de beveiliging binnen uw organisatie toeneemt.

Om alle mogelijkheden van een (beveiligings)systeem te kunnen benutten is het van belang dat die personen, die de installatie bedienen en beheren, bekend zijn met het systeem. Wij tonen de cursisten alle basishandelingen, waarna de cursisten tijdens de training deze handelingen zelf gaan uitvoeren.

Hiernaast geven wij ook opleidingen aan organisaties en overheden op het gebied van wapen- en explosievenherkenning. Bavak doet dit in Nederland, maar ook in het buitenland. Deze trainingen kunnen on-the-job gegeven worden.

Bavak heeft fulltime trainers in dienst, met ieder een of meer specifieke vakgebieden. Hierdoor kunnen wij altijd een gespecialiseerde trainer inzetten om uw opleiding te verzorgen.

Naast de opleidingen die wij aanbieden over de bij Bavak aangeschafte systemen, bieden wij ook opleidingen aan over beveiligingssystemen die aangeschaft zijn bij andere bedrijven. Voor een aantal opleidingen gelden specifieke toelatingseisen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.