Gebouw Beheer Systemen TrainingGebouw Beheer Systemen Training (Genetec)

De Gebouw Beheer Systemen Training (GBS) laat medewerkers vertrouwd raken omtrent de bediening van de software van het GBS pakket van uw organisatie. Tijdens de training leert de cursist de toepassingen en alle functies van uw GBS-systeem. Zodoende kan de cursist het systeem goed bedienen en storingsmeldingen zelfstandig afhandelen. Alle onderdelen van het GBS komen tijdens de training aan bod.

Verschillende trainingen

De verschillende software pakketten bieden bijzonder veel mogelijkheden. Zodoende is het voor de (eind)gebruiker het handig om een duidelijke omschrijving te hebben van de behoefte.

Als eerste zal er een meeting zijn om de exacte punten van de training duidelijk te krijgen. Vanaf daar wordt de training voorbereid en in overleg met u gegeven. Dit is om er zeker van de zijn dat de Gebouw Beheer Systemen training het gewenste resultaat op zal leveren.

Training niveaus

De trainingen bij Bavak worden op verschillende niveaus gegeven. Dit is omdat de ene medewerker verder is dan de andere. Daarnaast blijft de techniek hard vooruit gaan. Zodoende is het verstandig om met regelmaat een training te volgen, zodat u niets hoeft te missen.

Basis training – De deelnemers aan de basistraining hebben geen enkele ervaring in het vakgebied van de training. In de basistraining worden alle onderdelen van de GBS systemen uitgebreid behandeld. De cursisten worden van A tot Z alle handelingen uitgelegd waarna men deze zelf ‘in de praktijk’ gaat toepassen. Alles gebeurt onder toezicht van een ervaren trainer.

Refreshment training – De deelnemers hebben een basistraining gevolgd en hebben daardoor de nodige ervaring. Tijdens deze training zal een samenvatting worden gegeven van de basistraining. Vervolgens worden de ervaringen met elkaar gedeeld om daar tijdens de training aandacht aan te geven. Indien van toepassing komen de volgende onderwerpen aan bod: nieuwe dreigingen en nieuwe technologische ontwikkelingen. In deze training zal de praktijk centraal staan.

Specialisten training – De deelnemers aan deze training hebben zowel de Basis- en de Refreshment training gevolgd. Voorbeelden van een specialistentraining: Admin training en Train de trainer.

Neem contact met ons op voor meer informatie.