Bavak Security Group signaleert wereldwijde bedreigingen. Deze bedreigingen hebben betrekking op gemeenschappen, de industrie en ook op de handel. Doordat Bavak deze bedreigingen ook kan signaleren kan er ook tegen opgetreden worden. Zodoende is er de mogelijkheid om deze te combineren met strengere nalevingscodes en normen. Hieruit volgt automatisch de uitgebreide en geïntegreerde oplossingen welke Bavak kan aanbieden.

Geïntegreerde beveiligingsoplossingen via Bavak.

Geïntegreerde beveiligingsoplossingen kan men het beste omschrijven als het hart van uw objectbeveiliging. Denk bij de geïntegreerde beveiligingsoplossingen bijvoorbeeld aan toegangsbeheer, elektronische detectie- en bewakingssystemen en ook cyber security bescherming. Er zijn drie verschillende gebieden waar Bavak zich stek op richt. Deze zijn vervolgens Security Management Systemen, Drone Detectie Systemen en Geïntegreerde Militaire Oplossingen. Alle drie de vakgebieden worden verder in detail uitgelegd, maar hebben als gemeenschappelijke deler dat Bavak de integratie verzorgt.

Door de integratie hebben gebruikers toegang tot de nieuwste technologische innovaties en kunnen zij profiteren van unieke features. Door de verregaande en effectieve integratie tussen Bavak en verschillende leveranciers hebben klanten een eenvoudige en gecentraliseerde manier om hun beveiligingssystemen te beheren. Één goed geïntegreerd systeem verhoogt de effectiviteit en het gebruikersgemak en zorgt voor lagere installatie- en onderhoudskosten.

Security Management Systemen

security management systems | beveiligingsoplossingen
Lees meer…

Drone detectie systemen

drone detectie systemen | beveiligingsoplossingen
Lees meer…

Geïntegreerde militaire oplossingen

integrated military solutions
Lees meer…

Security Management Systemen

Beveiligingssystemen zijn vaak uit veel verschillende componenten opgebouwd met eigen protocollen en speciale specificaties. Een security management systeem biedt inzicht en controle over alle toepassingen binnen een beveiligingssysteem. Een Security Management systeem verbindt verschillende systemen en is zodoende de “schil” om het geheel van ingezette hard- en software. Dit levert voor u als gebruiker maximale controle en efficiëntie. Lees meer over Security Management Systemen

Drone Detectie

Het Bavak-team werkt al jaren aan drone-detectie als aanvulling op andere detectiemiddelen. Als Security Systeem Integrator gebruiken we de beproefde technologie van Dedrone. Het Drone Detectie Systeem kan men installeren en eventueel integreren met bestaande controlekamer systemen. Voor evenementen en tijdelijke inzet is het mogelijk om een ​​snel inzetbare drone detectie-eenheid voor gebeurtenissen te gebruiken. Lees mee over de Drone Detectie.

Geïntegreerde Militaire Oplossingen

Voor wat betreft Geïntegreerde Militaire Oplossingen levert Bavak bijvoorbeeld de ROMAP (Remotely Operated Military Access Point). Deze door Bavak ontwikkelde ROMAP is een geautomatiseerd personeelstoegangspunt voor basisbeveiliging en past geheel in de Geïntegreerde Militaire Oplossingen. Lees hier meer over de Geïntegreerde Militaire Oplossing van Bavak.

Waarom kiezen voor Bavak?

Bavak levert en verzorgt de integratie van zowel fysieke als elektronische beveiligingssystemen. Diverse overheids-, commerciële, privéfaciliteiten of en zelfs vitale infrastructuren wereldwijd maken hier gebruik van. Door deze jarenlange ervaring is Bavak een van de grootste specialisten wereldwijd op dit gebied. Bavak is hiermee op nationaal en internationaal vlak een leider in de beveiliging industrie. Ook de ervaringen van deze en andere cases dienen als input voor toekomstige projecten.

Neem voor meer informatie contact op met Bavak.