Geïntegreerde beveiligingsoplossingen zijn het hart van uw objectbeveiliging. Denk bij geïntegreerde beveiligingsoplossingen bijvoorbeeld aan toegangsbeheer, elektronische detectie- en bewakingssystemen en ook cyber security bescherming.

Bavak is op nationaal en internationaal vlak een leider in de beveiliging industrie. Het bewezen succes bestaat onder andere uit een zeer groot aantal projecten voor de overheid. Ook de ervaringen van deze en andere cases worden gebruikt voor toekomstige projecten.

Bavak Security Group signaleert wereldwijde bedreigingen. Deze bedreigingen hebben betrekking op gemeenschappen, de industrie en ook op de handel. Tegelijkertijd worden deze bedreigingen gecombineerd met strengere nalevingscodes en normen. Zodoende is er behoefte aan meer uitgebreide en geïntegreerde oplossingen.

Bavak levert de integratie van zowel fysieke als elektronische beveiligingssystemen die wereldwijd worden geleverd voor overheids-, commerciële en zelfs privéfaciliteiten of vitale infrastructuren.

Neem voor meer informatie contact op met Bavak.

Security Management Systemen

security management systems | beveiligingsoplossingen
Lees meer…

Drone detectie systemen

drone detectie systemen | beveiligingsoplossingen
Lees meer…

Geïntegreerde militaire oplossingen

integrated military solutions
Lees meer…