Bavak Security Group signaleert wereldwijde bedreigingen. Deze bedreigingen hebben betrekking op gemeenschappen, de industrie en ook op de handel. Doordat Bavak deze bedreigingen ook kan signaleren kan er ook tegen opgetreden worden. Zodoende is er de mogelijkheid om deze te combineren met strengere nalevingscodes en normen. Hieruit volgt automatisch de uitgebreide en geïntegreerde oplossingen welke Bavak kan aanbieden.

Geïntegreerde beveiligingsoplossingen via Bavak.

Geïntegreerde beveiligingsoplossingen kan men het beste omschrijven als het hart van uw objectbeveiliging. Denk bij de geïntegreerde beveiligingsoplossingen bijvoorbeeld aan toegangsbeheer, elektronische detectie- en bewakingssystemen en ook cyber security bescherming. Er zijn drie verschillende gebieden waar Bavak zich stek op richt. Deze zijn vervolgens Security Management Systemen, Drone Detectie Systemen en Geïntegreerde Militaire Oplossingen. Alle drie de vakgebieden worden verder in detail uitgelegd, maar hebben als gemeenschappelijke deler dat Bavak de integratie verzorgt.

Door de integratie hebben gebruikers toegang tot de nieuwste technologische innovaties en kunnen zij profiteren van unieke features. Door de verregaande en effectieve integratie tussen Bavak en verschillende leveranciers hebben klanten een eenvoudige en gecentraliseerde manier om hun beveiligingssystemen te beheren. Één goed geïntegreerd systeem verhoogt de effectiviteit en het gebruikersgemak en zorgt voor lagere installatie- en onderhoudskosten.

Waarom kiezen voor Bavak?

Bavak levert en verzorgt de integratie van zowel fysieke als elektronische beveiligingssystemen. Diverse overheids-, commerciële, privéfaciliteiten of en zelfs vitale infrastructuren wereldwijd maken hier gebruik van. Door deze jarenlange ervaring is Bavak een van de grootste specialisten wereldwijd op dit gebied. Bavak is hiermee op nationaal en internationaal vlak een leider in de beveiliging industrie. Ook de ervaringen van deze en andere cases dienen als input voor toekomstige projecten.

Neem voor meer informatie contact op met Bavak.

Security Management Systemen

security management systems | beveiligingsoplossingen

Drone detectie systemen

drone detectie systemen | beveiligingsoplossingen

Geïntegreerde militaire oplossingen

integrated military solutions