Event kit | Drone Detectie

Mobiele Drone Detectie via Bavak in de vorm van de Dedrone Event Kit. Deze kit is ontworpen voor tijdelijk gebruik bij (tijdelijke) evenementen. Deze Drone Detectie kit is ideaal voor beveiliging van het luchtruim op locaties zoals concerten, staatsbezoeken, conventies en sportevenementen. Deze kit bevat onder andere multi-sensor hardware en op zichzelf staande software. Daarbij is er een voedingssysteem dat is geoptimaliseerd voor draagbaarheid. Kortom aan alles is gedacht.

De Drone Detectie specialisten

De specialisten bij Bavak werken al jaren aan drone-detectie als aanvulling op andere detectiemiddelen. Als systeemintegrator gebruiken we de beproefde technologie van Dedrone. Dit systeem is ontwikkeld in Duitsland. Bavak levert het systeem in Nederland en zorgt voor periodiek onderhoud.

Drone-detectiesystemen kan men installeren en eventueel integreren met bestaande controlekamer systemen. Voor evenementen en tijdelijke inzet is het mogelijk om een ​​snel inzetbare drone detectie-eenheid te gebruiken. Bij diverse (overheid) evenementen is de Mobiele Drone Detectie unit al uitgebreid getest en effectief gebruikt. Hier zijn zeer positieve resultaten mee gehaald.

Mobiele Drone Detectie is geschikt voor;

  • Tijdelijke installaties
  • Externe locaties met weinig ontwikkelde infrastructuur
  • Draagbare / mobiele vereisten

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Inhoud

FLIGHTCASE

Beschermende ‘flightcase’ voor alle spullen. Inclusief batterij, zekeringen, energiebeheer, router, 2x PoE + injectoren.

SENSOR

Eén RF-100 is inbegrepen in de event-kit en biedt RF- en video-gebaseerde drone-detectie met flexibele implementatie configuraties.

TRIPOD

Eén stevig statief om de gear te ondersteunen en de sensor te positioneren.

BATTERIJ LADER

Geïntegreerde batterij-oplader vereenvoudigt de vorm factor en bediening op locatie.

PATCH KABEL

Extra kabel om de connectiviteit tussen sensor, switches en andere Ethernet-apparatuur te vereenvoudigen.

DOCUMENTATIE

Alles wat u nodig hebt om met de kit te werken, sensoren en software te configureren en uw luchtruim te beschermen.