Waarom een Security Management Systeem

Beveiligingssystemen zijn vaak uit veel verschillende componenten opgebouwd met eigen protocollen en speciale specificaties. Een Security Management Systeem biedt inzicht en controle over alle toepassingen binnen een beveiligingssysteem. Het programma verbindt verschillende systemen en is zodoende de “schil” om het geheel van ingezette hard- en software. Dit levert voor u als gebruiker maximale controle en efficiëntie.

In de praktijk

In de praktijk betekent het dat al uw toegangscontrole en alle subsystemen zoals videocamera’s, inbraak- en brandalarm- en gebouwbeheersystemen tot één meldkamer systeem geïntegreerd worden. Zodoende kunnen binnen een plattegrond ook beveiligingszones worden gedefinieerd. Hierdoor kunt u onmiddellijk reageren op potentieel gevaarlijke situaties.

Hiermee voorkomt u dat uw Security Management Systeem uit meerdere beheer-programma’s bestaat. Zodoende realiseert u een betere procesbeheersing, er is slechts er slechts één systeem te controleren. Kortom kostenreductie en ook een optimale beveiliging.

LenelS2

Security Management Systeem | LenelS2
Lees meer…

Genetec

Security Management Systeem | Genetec
Lees meer…

Waarom een Security Management Systeem via Bavak?

Software vraagt een andere benadering dan de fysieke hardware. Zo ook de software van een Security Management Systeem. En ook hierin is Bavak een specialist. Dat blijkt met name wel uit de ‘in house’ ontwikkeling van de parkeermanagement software. Deze software werkt naadloos met een van de twee door Bavak geleverde SMS systemen. Kortom, bij Bavak is de ontwikkeling en uitvoering in goede handen, daar kunt u van op aan.

Bavak levert twee verschillende Management Systemen, namelijk het systeem van LenelS2 en het systeem van Genetec. Er zijn veel verschillen tussen beide systemen, maar er is ook veel overlap. Het is dus echt afhankelijk van uw wensen en uw situatie welke van deze beide systemen als beste voor uw situatie kan dienen. Neem contact op met onze specialisten om te zien welke van deze twee systemen als beste oplossing kan worden gekozen.

Lees meer via een van de onderstaande links of neem contact met ons op voor meer informatie.