GenetecGenetec en Bavak

Bavak levert sinds 2018 het Genetec pakket Security Center. Bavak is dan ook voor Genetec een VAR – Value Added Reseller.  Het Genetec Security Center is het geünificeerde beveiligingsplatform dat naadloos IP-bewakingssystemen verbindt binnen één enkele intuïtieve interface waardoor uw beveiligingsactiviteiten eenvoudiger worden.

Voor wie is het Genetec Security Center?

Het Genetec Security Center is het geünificeerde beveiligingsplatform dat naadloos IP-bewakingssystemen verbindt binnen één enkele intuïtieve interface. Zo maakt u bijvoorbeeld gebruik van de meest geavanceerde mogelijkheden voor ononderbroken systeemtoegang en gegevensbescherming. Als u essentiële bedrijfsmiddelen moet beschermen, vertrouwt u op een beveiligingssysteem dat ononderbroken toegang biedt en dat hardware fouten kan opvangen zonder dat het systeem uitvalt. Het systeem bestaat uit modulaire beveiligingssystemen en zodoende bouwt u, samen met de specialisten van Bavak een systeem dat volledig bij uw behoeften past. Geavanceerde beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat, wat er ook gebeurt, u er klaar voor bent. Tegelijkertijd behoud u de vrijheid om uw systeem te laten groeien en uw favoriete technologie van externe partijen te integreren. Diepe integratie met technologie van onze partners betekent dat u optimaal kunt profiteren van de producten van externe partijen, precies zoals de producent heeft bedoeld.

Security Center combineert drie belangrijke beveiligingstoepassingen, namelijk videobewaking, toegangscontrole en nummerplaatherkenning, in één enkele, intuïtieve oplossing. Het platform kan ook beveiligings- en bedrijfssystemen van externe partijen bevatten en zo een volledig geünificeerde beheeroplossing vormen.

Daarom Genetec via Bavak, vanwege de specialisten.

Bavak heeft een eigen training-service waarmee we uw medewerkers volledig bekend kunnen maken met het systeem. Hiermee voorkomt u dat bijvoorbeeld alleen de systeem beheerder weet hoe alles werkt. Deze training kan ook ‘herhaald’ worden gegeven zodat uw medewerkers altijd van alle in’s-en-out’s op de hoogte zijn. De specialisten bij Bavak kennen de software goed en realiseren al jaren succesvolle implementaties. Zodoende is er ook een hoop expertise beschikbaar welke wij graag inzetten om het onze klanten eenvoudiger te maken. Daarnaast is het ook mogelijk dat, in samenspraak met u, Bavak het project volledig begeleid. Dit gaat van eenvoudig start tot aan uitgebreid project management toe. Zodoende weten we zeker dat u de beste resultaten zult boeken bij de integratie van Genetec.

Neem contact met ons op voor meer informatie.