LenelS2

LenelS2 OnGuard Software en Bavak.

Bavak levert sinds 1999 het LenelS2 OnGuard pakket voor toegangscontrole, camerasystemen en security management systemen. Het is dan ook niet voor niets dat LenelS2 heeft gesteld dat Bavak een VAR – Value Added Reseller is. Deze jarenlange samenwerking levert ook al jaren ervaring. Zo is Bavak uitgegroeid tot een absolute autoriteit voor dedicated beveiliging oplossingen vanuit de de LenelS2 software. Dit komt mede door een uitgebreide en zeer brede ICT kennis van de Bavak medewerkers. Door deze zorgvuldig opgebouwde kennis kan Bavak maximaal profiteren van de mogelijkheden van de software. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om koppelingen maken tussen verschillende systemen en databases, wat weer voordeel oplevert voor de gebruiker en de opdrachtgever. Vandaar dat Bavak als dé absolute expert is op het gebied van het gebruik, de toepassing en de implementatie van de OnGuard software.

Voor wie is de LenelS2 OnGuard Software?

Vanwege de vele mogelijkheden, hoge betrouwbaarheid en flexibiliteit kiest men voor inzet van LenelS2S2 OnGuard bij kleine organisaties, multinationals en de overheid. Door continue ontwikkeling van de software is het mogelijk de modernste technieken toe te passen. Het gaat dan bijvoorbeeld om biometrische lezers, online wireless Mifare lezers maar ook mobile alarmafhandeling middels een smartphone. Een groot deel van de bedrijven, genoteerd in de Fortune 500, gebruiken de LenelS2 OnGuard software om alle mogelijke systemen te integreren. Tegelijkertijd kan de OnGuard software ook een kostenbesparing betekenen voor de middenstander. U hoeft in dit geval slechts n licentie bij te houden, dit maakt de administratieve handeling een stuk eenvoudiger. Deze ene licentie zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing omdat alles vanuit één VMS werkt.

Door integratie op een LenelS2 platform wordt een betere beheersbaarheid en een aanzienlijk hoger beveiligingsniveau bereikt tegen lagere kosten. LenelS2 kan integreren met diverse systemen. Denk hierbij aan Galaxy inbraaksystemen, Analoge/IP camera’s, Intelligent Video Software, brandmeldsystemen, badgingsystemen, visitorsysteem en actuele aanwezigheid status.

Daarom LenelS2 via Bavak, vanwege de specialisten.

De specialisten bij Bavak kennen de software goed en realiseren al jaren succesvolle implementaties. Zodoende is er ook een hoop expertise beschikbaar welke wij graag inzetten om het onze klanten eenvoudiger te maken. Bavak heeft een eigen training-service waarmee we uw medewerkers volledig bekend kunnen maken met het systeem. Hiermee voorkomt u dat bijvoorbeeld alleen de systeem beheerder weet hoe alles werkt. Het is ook mogelijk om deze training ‘herhaald’ plaats te laten vinden zodat uw medewerkers altijd van alle in’s-En-out’s kennen. Daarnaast is het ook mogelijk dat, in samenspraak met u, Bavak het project volledig begeleid. Dit gaat van eenvoudig start tot aan uitgebreid project management toe. Zodoende weten we zeker dat u de beste resultaten zult boeken bij de integratie van de LenelS2 OnGuard Software.

Neem contact met ons op voor meer informatie.