Security Management Systemen Integratie 

Een Security Management systeem regelet de organisatie van meerdere beveiligssystemen vanuit in één systeem, bijvoorbeeld de toegangscontrole en inbraakdetectie. Het systeem kan daarnaast worden uitgebreid met cameratoezicht of brandmeldsystemen. Zodoende is het voor de gebruiker eenvoudiger om de controle te houden over een bepaalde perimeter.

Integratie van verschillende Security Management Systemen.

Door integratie van Security Management Systemen (SMS) realiseert u een betere procesbeheersing, kostenreductie en een optimale beveiliging. Door te kiezen voor een SMS kan Bavak diverse applicaties en programma’s in één systeem integreren. We hebben het dan bijvoorbeeld over inbraakdetectie, toegangscontrole, CCTV en intercom. Zo zijn er nog tal van andere systemen te integreren. Door al deze systemen en applicaties door middel van intelligente koppelingen samen te voegen ontstaat er één compleet systeem.

Hiermee voorkomt u dat uw SMS uit meerdere beheer-programma’s bestaat en daarmee realiseert u een betere procesbeheersing. Zodoende is er slechts er slechts één systeem te controleren. Kortom kostenreductie en ook een optimale beveiliging.

Security Management Systeem | LenelS2
Security Management Systeem | Genetec

Waarom Security Management Systemen via Bavak?

Software vraagt een andere benadering dan de fysieke hardware. Echter ook hierin is Bavak een specialist. Dat blijkt met name wel uit de ‘in house’ ontwikkeling van de parkeermanagement software welke naadloos werkt met een van de twee geleverde SMS systemen. Kortom, bij Bavak is de ontwikkeling en uitvoering in goede handen, daar kunt u van op aan.

Bavak levert een tweetal verschillende Security Management Systemen. Bavak levert het systeem van LenelS2 en ook van Genetec. Er zijn veel verschillen tussen beide systemen, maar er is ook veel overlap. Het is dus afhankelijk van uw wensen en uw situatie welke van deze beide systemen als beste voor uw situatie kan dienen. Neem contact op met onze specialisten om te zien welke van deze  twee systemen als beste oplossing kan worden gekozen.

Lees meer via een van de onderstaande links of neem contact met ons op voor meer informatie.