Nieuws en Artikelen

Nieuws en Artikelen2019-06-05T13:25:53+01:00

Infopol XPO, 2-4 april 2019

Bavak Security Group is van 2 tot 4 april met een stand aanwezig op de INFOPOL XPO in Kortrijk België. Bavak is een toonaangevende en wereldwijde leverancier van veilige oplossingen voor perimeterbeveiliging.

Om vitale infrastructuren te beveiligen, is een volledig geïntegreerde aanpak vereist. Dit is de leidende beveiliging filosofie van de Bavak Security Group. Dit impliceert de totale combinatie van organisatorische, fysieke beveiliging en elektronische beveiligingsaspecten.

Het realiseren van “veiligheid” vereist steeds meer een integrale aanpak op zowel het organisatorische, bouwkundige als elektronische vlak. Omdat iedere organisatie andere eisen aan beveiliging stelt, wordt gewerkt via een methode van risicoanalyse.

Bij INFOPOL zullen we u de nieuwste technologie laten zien die we beschikbaar hebben binnen de Drone Detectie technologie. We zullen geen genoegen nemen met minder dan het beste.

Als u niet beschikbaar bent om ons te bezoeken, bekijk dan hier alle details met betrekking tot de Drone Detectie oplossing die wij bieden.

Het is de moeite waard te vermelden dat we meer leveren dan deze Drone Detectie-oplossing. Bavak Security Group kan u helpen bij het aanpakken van veel verschillende uitdagingen als fabrikant en leverancier van fysieke, elektronische en cyberbeveiligingsoplossingen voor kritieke infrastructuren. Samen met onze klanten creëren onze beveiligingsexperts de meest geschikte beveiligingsoplossingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Drone Detectie – Zeker succes

Tijdens een recent grootschalig festival in Nederland met meer dan 50.000 bezoekers, gebruikten de organisatoren een drone-detectiesysteem geleverd door Bavak Security Group om het luchtruim boven het festivalterrein veilig te houden.

Het systeem, geproduceerd door Dedrone, bestaat uit meerdere detectoren met RF-detectie, optische en akoestische detectie. Het hart van het systeem is de eenvoudig te gebruiken DroneTracker-software die de locatie van de drone en de locatie van de operator / piloot op een geofence-kaart in het Event Control Center liet zien.

Tijdens het festival werden in totaal vier verschillende drones gedetecteerd binnen een periode van drie uur. Na detectie werden politieagenten naar de locatie van de piloot op de grond gestuurd, met als gevolg dat twee drones door de politie in beslag werden genomen.

De zogenaamde ‘hobbydrone piloten’ zijn vaak naïef en hebben geen idee van de potentiële risico’s die ze opleveren voor bevolkte gebieden. De aantallen drones groeien snel. Het probleem van ongewenste, of zelfs drones welke een bedreiging vormen, wordt elke dag groter. Regeringen en organisatoren van evenementen gebruiken dit soort technologie om het luchtruim te beschermen tegen de gevaren van drones, en dat is goed om te zien.

De boodschap aan hobby drone piloten is: Gebruik je drone veilig binnen de regels en voorschriften. Je kunt het risico lopen op ongelukken of, zoals op dit festival, je kostbare drone te verliezen.

Bavak beveiligt Nederlandse politiebureaus

Bavak is geselecteerd om kogelwerende Speedgates te leveren aan diverse politiebureaus in Nederland.

Bavak beveiligt Amsterdam Airport Schiphol

Bavak is geselecteerd om röntgenscanners te leveren aan de Nederlandse Douane op luchthaven Schiphol.

Bavak beveiligt US ambassades wereldwijd

Amerikaanse ambassades wereldwijd worden van fysieke beveiligingsoplossingen voorzien, geleverd door Bavak.

Bavak beveiligt een groot waterleidingbedrijf

Bavak is geselecteerd om een groot waterleidingbedrijf te beveiligen. Waterleidingbedrijven zijn een onderdeel van de nationale vitale infrastructuur van Nederland.