Nieuws en Artikelen

Nieuws en Artikelen2019-07-01T12:27:22+01:00

Synapse Technology vergroot bereik in Europa via Bavak

Synapse Technology Corporation heeft vandaag aangekondigd dat het zijn bereik in Europa heeft uitgebreid. Synapse is ontwikkelaar van de Syntech ONE software en heeft een partnerschap gesloten met Bavak. Hierdoor is het bereik van Synapse in Europa direct geborgd.

Syntech ONE is een AI platform dat de effectiviteit van X-Ray machines drastisch verbetert door detectie van verboden items te automatiseren. Het systeem is aan te passen aan zowel nieuwe als bestaande X-Ray machines. De groeiende ‘dreiging detectie bibliotheek’, die naast vuurwapen componenten, messen nu ook munitie omvat, is de meest uitgebreide in de industrie.

Met vals alarmpercentages op het gebied van 0,3% op zogenaamde scherpe objecten en 0,01% op vuurwapens, en detectiepercentages van meer dan 99% voor vuurwapens zelf, zijn de prestaties van Syntech ONE superieur aan alle andere commercieel beschikbare systemen.

Lees meer via: https://lnkd.in/enTNGDM

Drone Detectie – Zeker succes

Dedrone_software

Tijdens een recent grootschalig festival in Nederland met meer dan 50.000 bezoekers, gebruikten de organisatoren een drone-detectiesysteem geleverd door Bavak Security Group om het luchtruim boven het festivalterrein veilig te houden.

Het systeem, geproduceerd door Dedrone, bestaat uit meerdere detectoren met RF-detectie, optische en akoestische detectie. Het hart van het systeem is de eenvoudig te gebruiken DroneTracker-software die de locatie van de drone en de locatie van de operator / piloot op een geofence-kaart in het Event Control Center liet zien.

Tijdens het festival werden in totaal vier verschillende drones gedetecteerd binnen een periode van drie uur. Na detectie werden politieagenten naar de locatie van de piloot op de grond gestuurd, met als gevolg dat twee drones door de politie in beslag werden genomen.

De zogenaamde ‘hobbydrone piloten’ zijn vaak naïef en hebben geen idee van de potentiële risico’s die ze opleveren voor bevolkte gebieden. De aantallen drones groeien snel. Het probleem van ongewenste, of zelfs drones welke een bedreiging vormen, wordt elke dag groter. Regeringen en organisatoren van evenementen gebruiken dit soort technologie om het luchtruim te beschermen tegen de gevaren van drones, en dat is goed om te zien.

De boodschap aan hobby drone piloten is: Gebruik je drone veilig binnen de regels en voorschriften. Je kunt het risico lopen op ongelukken of, zoals op dit festival, je kostbare drone te verliezen.

Bavak beveiligt Nederlandse politiebureaus

Bavak is geselecteerd om kogelwerende Speedgates te leveren aan diverse politiebureaus in Nederland.

Bavak beveiligt Amsterdam Airport Schiphol

Schiphol

Bavak is geselecteerd om röntgenscanners te leveren aan de Nederlandse Douane op luchthaven Schiphol.

Bavak beveiligt US ambassades wereldwijd

Amerikaanse ambassades wereldwijd worden van fysieke beveiligingsoplossingen voorzien, geleverd door Bavak.

Bavak beveiligt een groot waterleidingbedrijf

Bavak is geselecteerd om een groot waterleidingbedrijf te beveiligen. Waterleidingbedrijven zijn een onderdeel van de nationale vitale infrastructuur van Nederland.

Go to Top