Perimeter beveiliging systemen zijn voor voertuigen en personen de eerste beschermingslijn voor elke locatie. Deze systemen beschermen de externe omgeving in de zogenaamde eerste ring van een locatie. Zodoende regelen deze systemen de toegang tot gebieden waarvoor beperkingen gelden. De beveiligingssystemen die Bavak levert omvatten onder andere de verkeer beperkende maatregelen voor voertuigen die de locatie benaderen. Ook in dit segment is opgenomen, de detectie van de buitengrenzen van een gebied via verschillende oplossingen. Dit hele systeem van fysieke perimeter beveiliging kan eventueel worden aangevuld met bijvoorbeeld een inbraakalarmsysteem. Dat maakt Bavak uniek, de complete “ontzorging” van uw project.

Onderstaand vindt u een samenvatting en voorbeelden van de oplossingen die Bavak te bieden heeft. Doorklikken op de verschillende secties brengt u naar de meer gedetailleerde pagina’s.

Speedgates

Perimeter beveiliging | Speedgates
Lees meer…

Bollards

Perimeter beveiliging | Bollards
Lees meer…

Roadblockers

Perimeter beveiliging | Roadblockers
Lees meer…

Slagbomen

arm barriers | Perimeter beveiliging
Lees meer…

Speedgates

Bavak Beveiligingsgroep levert een complete lijn Speedgates, geschikt voor alle situaties. Bijvoorbeeld van parkeergarages in wooncomplexen tot locaties waarbij beveiliging een harde eis is. De Bavak Speedgate zorgt voor een veilige en selectieve toegang. De basisprincipes voor de ontwikkeling van een Speedgate zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Als het op Bavak Speedgates aankomt, mag je verwachten dat de beveiliging zeker is. Onze adviseurs helpen met uw keuze. Of het nou gaat om de ‘standaard’ Speedgates of om de maximaal secured Speeddoors of Speedgates. Maximaal kan het zelfs met de B-protect die kan worden geleverd met weerstandsklasse RC3 en RC4 volgens de NEN-EN 1627.

Bollards

Bavak High Security Bollards bieden crash-geteste perimeterbeveiliging om kritieke (nationale) infrastructuur te beschermen tegen VAAW’s (Vehicle As A Weapon). De Bollards zorgen ervoor dat ingangen, parkeerterreinen en privéwegen alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde voertuigen. Dit is terwijl fietsers en voetgangers gewoon toegang houden. Onze Bollards kunnen bijvoorbeeld vast, (automatisch-) verzinkbaar of zelfs verschuifbaar zijn. De Bavak Bollards zijn geschikt voor vrijwel alle verkeerbeperkende maatregelen en parkeeroplossingen. Daarnaast zijn alle Bollards getest en voorzien van verschillende certificeringen PAS68, ASTM2656, IWA14, DOS K4-K8-K12.

Roadblockers

De Bavak Roadblockers zijn robuust, veilig en kunnen in- of op elk wegdek worden geïnstalleerd. Deze Roadblockers zijn ideaal voor gebieden waarbij extra veiligheid nodig is zoals luchthavens, banken, geldcentra, ambassades en militaire gebieden. Met een Bavak Roadblocker is uw ingang goed beveiligd. De Bavak Roadblocker kan werken als een standalone apparaat of in combinatie met een Slagboom of een conventionele poort. In de “omhoog” positie, fungeert de Bavak Roadblocker als een ondoordringbare barrière en vormt een zeer zichtbaar afschrikmiddel. In de “neer” positie vormt de Bavak Roadblocker zoals men mag verwachten geen obstakel voor passerende voertuigen.

Slagbomen

De Bavak Slagbomen zijn effectief en een goedkope maar ook eenvoudige oplossing om het gebied te sluiten. Bavak Slagbomen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt op privé-parkeerplaatsen, industrieterreinen, spoorwegovergangen en ook bij viaducten of bruggen. Slagbomen zijn verkrijgbaar in speciale uitvoeringen. Deze zijn bijvoorbeeld met een ’rok’ boven of onder de arm of met een knikarm mechanisme. Bavak Slagbomen kunnen worden bediend via vrijwel elk toegangscontrolesysteem.

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben onze technici een unieke set hoogwaardige producten ontwikkeld voor beveiligingssystemen. Van eenvoudige obstakels voor verkeer (be)geleiding tot zeer veilige snelheid beprekende maatregelen, zoals Roadblockers en Bollards. Bavak beschermt uw omgeving.

Neem contact met ons op voor meer informatie.