Dedrone

Roadblockers zijn ontworpen om een ​​impact bestendige barrière voor voertuigtoegang te bieden. Of u nu een eenvoudige, voordelige op- en neer gaande Roadblocker nodig hebt voor een relatief laag volumegebruik of een heavy-duty antiterroristische Roadblocker voor frequent gebruik, Bavak is uw leverancier. Bavak heeft meer dan 40 jaar ervaring met Roadblocking-technologie. De Bavak Roadblockers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes en kunnen in en op elk wegdek worden gebruikt.

Waar wordt een roadblocker gebruikt

De Roadblocker kan werken als een stand-alone apparaat of in combinatie met een slagboom of een conventionele poort. Roadblockers zijn zeer geschikt voor ‘High Security’-gebieden zoals luchthavens, banken, andere financiële instellingen, ambassades, douane, militaire gebieden, en distributiedepots. In de “omhoog” positie, fungeert de Roadblocker als een ondoordringbare barrière en vormt een zeer zichtbaar afschrikmiddel. In de “neer” -stand vormt de Roadblocker geen obstakel voor passerende voertuigen. De Roadblockers kunnen optioneel worden voorzien van verlichting voor extra veiligheid in donkere omstandigheden. De Roadblockers vormen een van de beste verdedigingssystemen voor uw locatie wanneer gecontroleerde toegang gewenst is of als er waardevolle (bedrijfs) middelen moeten worden beschermd.

Shallow Mount Roadblocker.

Bavak kan ook de Shallow Mount leveren en installeren. Deze systemen worden gebruikt voor het geval er geen optie is om diep in de grond te gaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer de installatie is gepland boven een (parkeer) garage of wanneer men wordt geconfronteerd met veel kabels en leidingen waardoor het niet mogelijk is te diep in de grond te gaan. Deze Shallow Mount-oplossing is zeer effectief en is vanwege het geringe betonwerk ook een kostenbesparend alternatief zijn.

Waarom een Bavak Roadblocker

De Bavak Roadblocker wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de eisen van uw locatie en is ontworpen om te voldoen aan de verschillende gewichtsklassen (tot 20 ton asgewicht). Een Emergency Fast Operate (EFO) -eenheid kan als een optie worden toegevoegd. Het aandrijfsysteem kan afhankelijk van de specificaties elektromechanisch (STE) of elektro-hydraulisch (STH) zijn. De Bavak Roadblockers voldoen aan de veel gebruikte classificaties; PAS68, ASTM2656, IWA-14-1 en K4-K8-K12 en kunnen worden geleverd met optionele verlichting, maar ook als een standaardproduct.

Neem contact met ons op voor meer informatie.