Dedrone

Bavak slagbomen worden gebruikt als een kosten effectieve methode om het verkeer naar bepaalde gebieden te reguleren of te beperken. De Bavak slagbomen worden meestal gebruikt in een compleet plan om het verkeer te beperken. De door Bavak geleverde slagbomen zijn verkrijgbaar in speciale uitvoeringen.

Waar wordt de slagboom geplaatst

De Bavak slagbomen worden breed ingezet. Bijvoorbeeld bij commerciële parkeerplaatsen, industriële terreinen, spoorwegovergangen, viaducten en bruggen of overheidsgebouwen. Kortom elk terrein dat behoefte heeft aan een ‘eenvoudige tijdelijke’ afsluiting kan worden afgesloten met een slagboom.

Waarom een Bavak slagboom

De Bavak-bomen kunnen worden bediend vanaf een bemand beveiligingspunt of door de inzittende van het voertuig. Dit kan regulier, via een ‘betaalkaart’. Maar kan ook door middel van een breed scala aan toegangscontrolesystemen, zoals bijvoorbeeld proximity-kaarten, kentekenherkenning, keypads en intercoms, enzovoort. Deze toegangscontrolesystemen, gecombineerd met een inductielus in het wegdek zorgen dat de slagboomarm soepel en veilig wordt geopend en gesloten. Alle Bavak slagbomen zijn betrouwbaar, robuust, snel te installeren, eenvoudig te bedienen en zeer kosteneffectief. Vervaardigd uit hoogwaardig staal en uitgerust met een Feigbesturing, garanderen voor alle Bavak-bomen een soepele en consistente werking. Zelfs in de meest veeleisende parkeeromgevingen.

Extra opties

Een grote verscheidenheid mogelijkheden bieden de totaal oplossing voor uw parkeer- of beveiliging vraagstuk. De volgende opties zijn een kort overzicht van de beschikbare extra’s; waarschuwings- en informatiestickers zoals ‘STOP’ ‘NO EXIT’ of ‘NO ENTRY’, Slagboomarmverlichting – LED verlichting op de barrière-arm om de slagboomboom te markeren, een verkeerslichtsysteem – bestaande uit Groen / Rood, of de knik arm– welke is bedoeld voor ingangen / uitgangen met beperkte hoogte.

Vrijwel alle slagbomen kunnen worden geleverd in een breed scala aan speciale behoeften en verzoeken. Bijvoorbeeld met een zogenaamd “skirt” boven en/of onder de arm of met een knik-arm mechanisme. Ze kunnen zelfs compleet vandalismebestendig worden geleverd indien dit gewenst is. Kortom alle Bavak slagbomen worden altijd geleverd als maatwerk.

Neem contact met ons op voor meer informatie.