Dedrone

Een roadblocker is ontworpen als een impact bestendige barrière voor voertuigtoegang. Of u nu een eenvoudige, voordelige op- en neer gaande roadblocker nodig hebt voor een relatief laag volumegebruik of een heavy-duty antiterroristische roadblocker voor frequent gebruik, Bavak is uw leverancier. Bavak heeft meer dan 40 jaar ervaring met roadblocking-technologie. Wij leveren de Bavak roadblockers in verschillende hoogtes en breedtes exact naar uw wensen. Op vrijwel elk wegdek kunt u gebruik maken van een roadblocker.

Waar wordt een roadblocker gebruikt?

De roadblocker kan werken als een stand-alone apparaat of in combinatie met een slagboom of een conventionele poort. Een roadblockers is zeer geschikt voor ‘High Security’-gebieden zoals luchthavens, banken, andere financiële instellingen, ambassades, douane, militaire gebieden, en distributiedepots. In de “omhoog” positie, fungeert de roadblocker als een ondoordringbare barrière en vormt een zeer zichtbaar afschrikmiddel. In de “neer” -stand vormt de roadblocker geen obstakel voor passerende voertuigen. Voor extra veiligheid in donkere omstandigheden is het mogelijk om de roadblockers te voorzien van extra verlichting. De roadblockers vormen een van de beste verdedigingssystemen voor uw locatie wanneer gecontroleerde toegang gewenst is. Een roadblocker is ook in te zetten bij bescherming van waardevolle (bedrijfs) middelen.

Shallow Mount Roadblocker.

Bavak kan ook de Shallow Mount leveren en installeren. De shallow-mount roadblocker is een uitstekende oplossing wanneer het niet mogelijk is om een ‘diepe fundering’ te gebruiken. Een Shallow mount is bijvoorbeeld nodig wanneer de installatie is gepland boven een (parkeer) garage. Het kan ook zijn dat men met veel kabels en leidingen in de grond tegenkomt waardoor het niet mogelijk is te diep te gaan. Deze Shallow Mount-oplossing is zeer effectief en is vanwege het geringe betonwerk ook een kostenbesparend alternatief.

Waarom een Bavak Roadblocker?

De Bavak roadblocker wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de eisen van uw locatie en is ontworpen om te voldoen aan de verschillende gewichtsklassen (tot 20 ton asgewicht). Een Emergency Fast Operate (EFO) -eenheid is een extra mogelijke optie. Het aandrijfsysteem is afhankelijk van de specificaties beschikbaar als elektromechanisch (STE) of elektro-hydraulisch (STH). De Bavak roadblockers voldoen aan de veel gebruikte classificaties; PAS68, ASTM2656, IWA-14-1 en K4-K8-K12. Afhankelijk van uw wensen levert Bavak de roadblocker als standaard product, of geheel aangepast.

Neem contact met ons op voor meer informatie.