Men gebruikt de Bavak Slagbomen als een kosten effectieve methode om het verkeer naar bepaalde gebieden te reguleren of te beperken. Wanneer er geen behoefte is aan een speedgate, maar een tijdelijke sluiting wel gewenst is, is een slagboom een goede oplossing. De door Bavak geleverde slagbomen zijn verkrijgbaar in speciale uitvoeringen.

Waar wordt de slagboom geplaatst

De Bavak Slagbomen komen we op veel verschillende plaatsen tegen. Bijvoorbeeld bij commerciële parkeerplaatsen, industriële terreinen, spoorwegovergangen, viaducten en bruggen of overheidsgebouwen. Kortom elk terrein dat behoefte heeft aan een ‘eenvoudige tijdelijke’ sluit u het beste af met een slagboom.

Waarom een Bavak slagboom?

Het is vrij eenvoudig om een slagboom te bedienen. Het bedienen kan bijvoorbeeld vanaf een bemand beveiligingspunt of door de inzittende van een voertuig. Indien gewenst kan dit ook via een ‘betaalkaart’ of ook door middel van een breed scala aan toegangscontrolesystemen. Dit zijn bijvoorbeeld proximity-kaarten, kentekenherkenning, keypads en ook intercoms. Deze toegangscontrolesystemen, gecombineerd met een inductielus in het wegdek zorgen dat de slagboomarm soepel en veilig geopend en gesloten kan worden. Alle Bavak slagbomen zijn betrouwbaar, robuust, snel te installeren, eenvoudig te bedienen en zeer kosteneffectief. Vervaardigd uit hoogwaardig staal en uitgerust met een Feigbesturing, garanderen voor alle Bavak-bomen een soepele en consistente werking. Zelfs in de meest veeleisende parkeeromgevingen.

Extra opties

Een grote verscheidenheid mogelijkheden bieden de totaal oplossing voor uw parkeer- of beveiliging vraagstuk. De volgende opties zijn een kort overzicht van de beschikbare extra’s; waarschuwing- en informatiestickers zoals ‘STOP’ ‘NO EXIT’ of ‘NO ENTRY’, Slagboomarm-verlichting – LED verlichting op de barrière-arm om de slagboom-boom te markeren, een verkeerslichtsysteem – bestaande uit Groen / Rood, of de knik arm– welke is bedoeld voor ingangen / uitgangen met beperkte hoogte.

Het is mogelijk om de slagbomen te leveren aan de hand van een breed scala aan speciale mogelijkheden. Bijvoorbeeld met een zogenaamd “skirt” boven en/of onder de arm of met een knik-arm mechanisme. Indien de behoefte daar is kan Bavak deze ook compleet vandalismebestendig leveren. Kortom we leveren alle Bavak slagbomen altijd als maatwerk.

Neem contact met ons op voor meer informatie.