Training en Opleiding

Bavak is door haar jarenlange ervaring en goed opgeleide medewerkers een kenniscentrum op het gebied van beveiliging. Bavak beschikt dan ook over een gespecialiseerde afdeling Training & Opleiding. Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Wij delen graag onze kennis met u, waardoor de kwaliteit van de beveiliging binnen uw organisatie toeneemt.

Om alle mogelijkheden van een (beveiligings)systeem te kunnen benutten is het van belang dat die personen, die de installatie bedienen en beheren, bekend zijn met het systeem. Wij tonen de cursisten alle basishandelingen, waarna de cursisten tijdens de training deze handelingen zelf gaan uitvoeren.

Hiernaast geven wij ook opleidingen aan organisaties en overheden op het gebied van wapen- en explosievenherkenning. Bavak doet dit in Nederland, maar ook in het buitenland. Deze trainingen kunnen on-the-job gegeven worden.

Bavak heeft fulltime trainers in dienst, met ieder een of meer specifieke vakgebieden. Hierdoor kunnen wij altijd een gespecialiseerde trainer inzetten om uw opleiding te verzorgen.

Naast de opleidingen die wij aanbieden over de bij Bavak aangeschafte systemen, bieden wij ook opleidingen aan over beveiligingssystemen die aangeschaft zijn bij andere bedrijven. Voor een aantal opleidingen gelden specifieke toelatingseisen.

Kijk hier welke trainingen Bavak kan bieden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Service en Onderhoud

Bavak Service busService & Onderhoud

Bavak is een serviceorganisatie die merk onafhankelijk, zowel preventief als correctief onderhoud en diensten uitvoert. Dat wil zeggen dat onze servicetechnici ook systemen van andere merken en leveranciers kan onderhouden. Zo hebt u slechts één aanspreekpunt wat betreft Service & Onderhoud aan uw beveiligingsinstallaties.

Zodra u een beveiligingsinstallatie aanschaft, wilt u dat het systeem voor de korte en langere termijn blijft functioneren conform de uitgangspunten zoals deze bij aanschaf van het systeem zijn vastgelegd. Bij het niet goed functioneren van een installatie kan dit onmiddellijk van invloed zijn op de continuïteit van de bedrijfsprocessen.

Service en Onderhoud van Bavak biedt de volgende diensten:

  • Technische expertise en ervaring van meer dan 40 jaar
  • Aanspreekpunt voor al uw beveiligingsapparatuur
  • Responstijd garantie bij storingen van 4, 8 of 24 uur
  • Zeven dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar
  • Telefonische helpdesk
  • Duidelijke rapportages
  • Preventief advies over uw beveiligingsinstallatie

Neem contact met ons op voor meer informatie.