Bavak Security Training & Opleiding

Training & Opleiding is nodig bij de apparatuur die gebruikt wordt in de security wereld. Goed gebruik van de apparatuur verhoogt de productiviteit en verkleint de kans op storingen. Bavak is door haar jarenlange ervaring en goed opgeleide medewerkers een kenniscentrum op het gebied van beveiliging. Bavak beschikt dan ook over een gespecialiseerde afdeling Training & Opleiding. Onze trainers delen graag deze kennis, waardoor de apparatuur op de juiste manier gebruikt wordt. De kennis van het gebruik van de apparatuur verhoogt de effectiviteit van de beveiligingsapparatuur.

Om alle mogelijkheden van een (beveiligings)systeem te kunnen benutten is het belangrijk dat er voldoende kennis is van het systeem. Onze trainers laten de cursisten eerst in een PowerPoint presentatie de basishandelingen zien. Hierna gaan de cursisten deze handelingen zelf uitvoeren tijdens een zogenaamde hands-on training. Dit is, met name volgens de cursisten zelf, beter dan een zogenaamde Computer Based Training (CBT). Juist de combinatie van theorie en praktijkervaring wordt enorm goed gewaardeerd. Dit is duidelijk terug te zien in de evaluaties.

Bavak heeft fulltime trainers in dienst, met ieder een of meer specifieke vakgebieden. Hierdoor kunnen wij altijd een gespecialiseerde trainer inzetten om uw opleiding te verzorgen.

Verschillende trainingen

Vooropgesteld is het belangrijk te weten dat geen enkele training standaard is. De trainingen die de Bavak trainers geven zijn op verschillende niveaus en verschillende vakgebieden. Belangrijker is nog dat elke training wordt aangepast naar de specifieke behoeften van de opdrachtgever. Elke organisatie heeft eigen wensen en verwachtingen met betrekking tot de training. Het enige dat gelijk is, is de soort training en de gradatie van de training.

We kennen bij Bavak drie verschillende vakgebieden voor trainingen, en elk vakgebied heeft drie verschillende levels waarop trainingen gegeven kunnen worden.

Röntgen Beeldanalyse

Training en Opleiding | Röntgen Beeldanalyse Training
Lees meer…

Gebouw Beheer Systemen

Training en Opleiding | Gebouw Beveiliging Systemen
Lees meer…

Technisch Beheer

Training en Opleiding | Technisch beheer
Lees meer…

Training & Opleiding niveaus

Basis training – De deelnemers aan de basistraining hebben geen enkele ervaring in het vakgebied van de training. In de basistraining worden alle onderdelen van de betreffende training uitgebreid behandeld. De cursisten worden van A tot Z alle handelingen uitgelegd waarna men het zelf in de praktijk gaat toepassen. Alles gebeurt onder toezicht van een ervaren trainer.

Refreshment training – De deelnemers hebben een basistraining gevolgd en hebben daardoor de nodige ervaring. Tijdens deze training zal een samenvatting worden gegeven van de basistraining. Vervolgens worden de ervaringen met elkaar gedeeld om daar tijdens de training aandacht aan te geven. Tevens komen de volgende onderwerpen aan bod: Nieuwe wetgeving over stralingsveiligheid, nieuwe dreigingen, etc. In deze training zal de praktijk centraal staan.

Specialisten training – De deelnemers aan deze training hebben zowel de Basis- en de Refreshment training gevolgd. Voorbeelden van een specialistentraining: Database beheer, Train de trainer.

Neem contact met ons op voor meer informatie.