Technisch Beheer trainingTechnisch Beheer Training

De Technisch Beheer Training is voornamelijk bedoeld voor iedereen die belast is met technisch onderhoud. Het gaat dan met name om speedgates, bollards, roadblockers en slagbomen. Per training wordt elk product uitgebreid behandeld.

Verschillende trainingen

De productgroepen waarvoor de trainingen zijn ontwikkeld verschillen flink van elkaar. Dus als eerste is het belangrijk om een duidelijke omschrijving te hebben van de behoefte. Zodra u interesse heeft zal er in een meeting de exacte punten van de training besproken worden. Vanaf daar wordt de training voorbereid en in overleg met u gegeven. Dit is om er zeker van de zijn dat de Technisch Beheer training het gewenste resultaat op zal leveren.

Training niveaus

De trainingen bij Bavak worden op verschillende niveaus gegeven. Dit is omdat de ene medewerker verder is dan de andere. Daarnaast blijft de techniek hard vooruit gaan. Zodoende is het verstandig om met regelmaat een training te volgen, zodat u niets hoeft te missen.

Basis training – De deelnemers aan de basistraining hebben geen enkele ervaring in het vakgebied van de training. In de basistraining worden alle onderdelen van de betreffende training uitgebreid behandeld. De cursisten worden van A tot Z alle handelingen uitgelegd waarna men het zelf in de praktijk gaat toepassen. Alles gebeurt onder toezicht van een ervaren trainer.

Refreshment training – De deelnemers hebben een basistraining gevolgd en hebben daardoor de nodige ervaring. Tijdens deze training zal een samenvatting worden gegeven van de basistraining. Vervolgens worden de ervaringen met elkaar gedeeld om daar tijdens de training aandacht aan te geven. In deze training zal de praktijk centraal staan.

Neem contact met ons op voor meer informatie.